Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 7 sep 2018

De OnePlus 6T is zojuist in vol ornaat gelekt

Bingo! De rode uitvoering van de OnePlus 6T is vannacht opgedoken op het Chinese sociale netwerk Weibo. Daar verschijnen al jarenlang allerlei onaangekondigde toestellen, verspreid via accounts die vervolgens snel weer verwijderd worden.

OnePlus 6T gelekt

Leaks zijn big business op Weibo. Daardoor zijn we nu dus ook getrakteerd op de onderstaande afbeelding. De bron is anoniem, waardoor we dus ook weinig kunnen zeggen over de betrouwbaarheid. Neem dit nieuws dus met een gezonde korrel zout.

De afbeelding in kwestie komt echter wel compleet overeen met eerder gelekte informatie. De kans is dus groot dat we hier met de real deal te maken hebben. De kenmerkende druppelvormige notch zagen we de afgelopen week al in toestellen van Oppo en Vivo.

OnePlus 6T

Laat dat nou net de zusterbedrijven van OnePlus zijn. De designs van Oppo’s smartphones vormen vaak de basis voor toekomstige modellen van OnePlus. Al met al is het resultaat een strak design dat sterk afwijkt van de OnePlus 6.

Flinke upgrade

Dit is dus niet enkel een upgrade onder de motorkap. Aan de achterkant is geen vingerafdrukscanner te zien, en daar is een goede reden voor. Net zoals Oppo en Vivo gaat de fabrikant naar verluidt een vingerafdrukscanner in het scherm van de OnePlus 6T verwerken.

Al met al zijn het upgrades die je normaal van een volledig nieuwe generatie zou verwachten. De OnePlus 7 dus. Nu kan de fabrikant echter wereldwijd concurrenten zoals Samsung aftroeven, die pas begin volgend jaar hun toestellen met dezelfde technologie onthullen. In het geval van Samsung hebben we het dan over de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus.

Naar verwachting zal OnePlus zijn ambitieuze nieuwe Android smartphone ergens rond 20 november onthullen, waarna een lancering snel zal volgen. We houden je op de hoogte!

SlashGear

Reageer op artikel:
De OnePlus 6T is zojuist in vol ornaat gelekt
Sluiten