Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 17 jan 2018

De Overwatch Blizzard World map komt volgende week eindelijk uit

We hebben er lang op moeten wachten. De Overwatch Blizzard World map werd tijdens de afgelopen Blizzcon in Los Angeles aangekondigd. Toen waren we daar aanwezig om onder andere de map te spelen. En daar maakte hij indruk. De Overwatch Blizzard World map is een prachtige ode aan de geschiedenis van Blizzard. Veel verschillende games hebben hun eigen stukje in het digitale pretpark gekregen en het is een heerlijke kleurrijk geheel. En nadat de map lange tijd op de testservers beschikbaar was, komt hij nu eindelijk echt uit.

Overwatch Blizzard World map

De Overwatch Blizzard World map wordt op 23 januari uitgebracht. Net zoals alle andere nieuwe maps en hero’s hoef je daar niks voor te betalen. De Overwatch Blizzard World map is vooral geschikt voor de combinatie tussen Assault en Escort.. Op de Blizzcon leverde dat boeiende potjes op. In het eerste gedeelte van de strijd moet je dan een bepaald gebied als aanvallende partij veroveren en een tijdje bezetten. In het tweede gedeelte moet je dan zorgen dat je de payload weet te vervoeren naar het eindpunt. Om dat te bereiken moet er altijd één speler in de buurt van de payload zijn, om die op de baan automatisch voor te laten bewegen. Dan ben je echter wel een gemakkelijk doelwit voor de verdedigende partij, dus je moet oppassen dat je niet wordt afgeknald.

Overwatch Blizzard World map

Naast de nieuwe map wordt er verwacht dat op de 23e ook een nieuwe patch komt. Met name het personage Mercy staat daarbij hoog op de lijst om aangepast te worden. Op de Private servers is zij al eerder aangepast. Daarin is de Resurrect-vaardigheid niet meer iets dat je gelijk uitvoert wanneer je hem activeert. Daarnaast zorgt Valkyrie er niet langer meer voor dat je de Resurrect-vaardigheid sneller weer kunt inzetten. Dat zal er waarschijnlijk voor zorgen dat Mercy niet standaard meer de healer is in de potjes die door pro’s worden gespeeld.

Overwatch is een game die in 2016 werd uitgebracht, maar vandaag de dag nog enorm veel wordt gespeeld. Daarom is het nog altijd een dikke aanrader.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Overwatch Blizzard World map komt volgende week eindelijk uit
Sluiten