Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 18 mrt 2016

De perfecte berghut in de Italiaanse Alpen om de sterrenhemel te bewonderen

Ben je een echte avonturier die graag onder de sterrenhemel slaapt? Pak dan snel je koffer in en boek een tripje richting de Italiaanse Alpen. Wij kwamen namelijk deze geweldige berghut tegen op de site van onze vrienden van Froot. De Star Lightroom staat op 2055 meter hoogte in het noorden van Italië. Het bijzondere aan deze berghut is dat-ie over een glazen dak beschikt waar je ‘s nachts de sterrenhemel kunt bewonderen. Als de sterrenhemel tenminste niet bewolkt is…

Bewonder de sterrenhemel in de Italiaanse Alpen

De Star Lightroom bevindt zich in de Italiaanse stad Cortina d’Ampezzo. De berghut heeft alles wat je nodig hebt om de nacht door te brengen: een kachel, een bed en krijg je ontbijt op bed. Voor je menselijke behoeftes moet je wel weer naar buiten. Geheel in stijl en au naturel. In de Star Lightroom kun je de prachtige omgeving bezichtigen, terwijl je lekker warm binnen zit. Dit berghutje is bereikbaar met sneeuwschoenen of de sneeuwscooter. Een pittig ritje, maar dan heb je wel wat!

Deze berghut is natuurlijk niet alleen voor koppels, want je kunt ook met een klein groepje vrienden langskomen. Dus pak die kans en boek snel een vlucht naar deze prachtige accommodatie in Italië. Je bent verzekerd van een ervaring die je hele leven zult bijblijven! Denken wij.

Reageer op artikel:
De perfecte berghut in de Italiaanse Alpen om de sterrenhemel te bewonderen
Sluiten