Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 aug 2019

De PlayStation 4 krijgt dit najaar nieuwe kleuren voor de controllers

De Dualshock 4-controller is één van de beste controllers die je op de markt kunt halen. Maar wanneer je er een paar jaar mee speelt, loop je wel het risico dat de batterij het steeds minder goed doet. Of dat het rubber van de pookjes is weggesleten. Om nog maar te zwijgen van huisgenoten die games spelen zonder dat ze hun vingers hebben schoongemaakt nadat ze in een zak chips hebben gegraaid. Er gaat wat dat betreft niks boven een PlayStation 4-controller die net uit de verpakking komt. En dit najaar brengt Sony een viertal nieuwe controllers met kleurtjes op de markt.

Nieuwe PlayStation 4 Dualshock 4-kleuren

Het gaat om de kleuren met de namen Electric Purple, Red Camouflage, Titanium Blue en Rose Gold. De Red Camouflage oogt wat goedkoop, maar de andere drie zijn varianten met een toffe kleur en een metallic-achtige finish. Dat zijn controllers waar je mij in elk geval heel erg blij mee maakt. Ze worden toegevoegd aan een catalogus aan controllers die uit inmiddels meer dan 25 varianten bestaat, waarvan de zwarte controller nog altijd de meest bekende is.

De nieuwe controllers moeten in september gaan uitkomen. Tegelijkertijd met de nieuwe controllers is er ook een nieuwe roze Headset aangekondigd, welke perfect past bij de nieuwe roze controller.

PS4 Controller en headset
PS4 Controller en headset (Bron: PlayStation)

De headset komt echter pas in november. In die maand gaat Sony ook een aantal oude kleuren varianten van de PlayStation 4-controllers weer opnieuw uitgeven. Het gaat om de kleurenvarianten Berry eBlue, Sunset Orange, Blue Camouflage en Gold. Deze werden al eerder uitgegeven, maar zijn na uitgave niet meer opnieuw gemaakt. Van deze categorie is de gouden versie wat mij betreft het tofste.

PlayStation 4
PlayStation 4 controllers (Bron: PlayStation)

Voor iedereen die graag alles verzamelen betekent dat dus dat het een dure maand gaat worden. Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met de PlayStation 4? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De PlayStation 4 krijgt dit najaar nieuwe kleuren voor de controllers
Sluiten