Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 21 feb 2018

Porsche Design 1919 Chronotimer Flyback is een schitterend horloge

Een beetje man heeft een fijn horloge. Natuurlijk, met zoiets als de Apple Watch kun je meer dan alleen naar de tijd kijken, maar aangezien de man niet al te veel bling bling kan dragen zonder gek te ogen (ik kijk naar jou meneer met je veel te dikke zilveren ketting), is een horloge een mooie accessoire. En daarbij kun je het zo gek maken als je het wilt. Als je iets klassieks wilt, dan is de Porsche Design 1919 Chronotimer Flyback wellicht iets voor jou.

De Porsche Design 1919 Chronotimer Flyback

Porsche heeft een hele serie vrijgegeven. Deze bestaat uit een vijftal verschillende soorten. De goedkoopste begint bij een kleine 4.200 dollar. Daarvoor krijg je de zogenaamde 1919 Chronotimer Titanium & Rubber-versie. Wil je echt geld uitgeven en heb je het er voor over, dan kun je de onderstaande versie voor bijna 7.500 dollar aanschaffen. Maar dan heb je wel wat.

Porsche Design 1919 Chronotimer Flyback

Naast het feit dat het gewoon een mooi horloge is, is hij met de grootste precisie gemaakt. Het horloge heeft een doorsnee van 42 milimeter, beschikt over zeven laags sapphire crystal glasscherm, die tegen kleine krasjes moet kunnen. Mocht je er mee willen gaan zwemmen, dan is het goed om te weten dat de Porsche Design 1919 Chronotimer Flyback tot 10 bar onder water kan. Kortom, een sierraad dat van alle markten thuis is.

Heb je echter een iets beperkter budget, dan kun je altijd kijken bij onze vrienden van Aliexpress. We hebben een vijftal interessante keuzes op een rij gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Porsche Design 1919 Chronotimer Flyback is een schitterend horloge
Sluiten