Daniel Koster
Daniel Koster 21 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

De prachtige, modulaire Prepd-lunchdoos is dé vervanger van je oubollige broodtrommel

Het is o zo Nederlands en herkenbaar, maar o zo fijn; je lunchpakketje in een broodtrommeltje mee naar je werk of naar school nemen. Dit is namelijk dé manier om je heerlijke bammetjes, salade of ander smikkelwaar te vervoeren. Maar de broodtrommels van nu zijn bij lange na niet perfect. De vorm klopt niet, ze lekken, je moet extra bestek meenemen bij bepaalde gerechten enzovoorts. “Dat kunnen wij beter,” dachten de ontwikkelaars van de Prepd-lunchdoos.

Prepd veegt de vloer met de ouderwetse broodtrommel aan

We waren eerst afwachtend. We laten niet zomaar één of andere lunchdoos onze bekende broodtrommel vervangen. Maar we moeten toegeven dat dit een ingenieus apparaat is. De Prepd is slim ontworpen en kent een stijlvol uiterlijk. Het handigste zijn de modulaire containers die de lunchdoos kent. Zodoende kun je per dag en gerecht de beste indeling van jouw broodtrommeltje bewerkstelligen. Ook word je veel leed bespaard door de bijbehorende applicatie. Deze voorziet je namelijk van wekelijkse recepturen die onder andere door chef-koks en diëtisten zijn ontwikkeld. Je kunt kiezen uit jouw type dieet, een bepaald gezondheidsdoel of een bepaald ingrediënt. De applicatie rolt er vervolgens allerlei recepturen met bijbehorende boodschappenlijst uit zodat jij je inkopen kunt doen en heerlijke maaltijden voor later kunt voorbereiden!

Overal aan gedacht

Bij het ontwerp van de modulaire lunchbox is overal aan gedacht. De Prepd is zo ontworpen dat-ie niet kan lekken. Daarnaast kun je de lunchdoos in de vaatwasser gooien en is de hippe broodtrommel ook te gebruiken om iets in te vriezen of om iets op te warmen in de magnetron. Wil je uiteindelijk op je werk of op school aan je maal beginnen? Dan bevat de lunchdoos ook nog eens een placemat en magnetisch bestek. Voor 45 euro exclusief veertien euro aan verzendkosten is-ie van jou. Eet smakelijk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De prachtige, modulaire Prepd-lunchdoos is dé vervanger van je oubollige broodtrommel
Sluiten