Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 dec 2018

De PS4 Slim is er nu al voor 189 euro

De kerst staat voor de deur en dat betekent dat bedrijven nog voor een laatste keer even willen stunten met hun producten. PlayStation neemt wat dat betreft echt het perfecte voorbeeld. Zij hebben nu, bijna vijf jaar nadat de PlayStation 4 op de markt is, de PS4 Slim onder het punt van de 200 euro gebracht. Sterker nog, je kunt nu al een PS4 Slim voor 189 euro scoren. En dat is volgens ons de beste deal tot nu toe.

PS4 Slim voor 189 euro

Met de kerstperiode is het nu dus mogelijk om een PS4 Slim voor een bodemprijs te kopen. PlayStation had het plan om de consoles per stuk voor honderd euro in de aanbieding te gooien, maar de vriendelijke mensen van Bol.com gaan daar nog even tien euro onder zitten. Zodoende kun je nu dus al een PS4 Slim voor 189 euro scoren. Het gaat daarbij wel om het 500 GB-model, dus het is handig om er ook gelijk even een externe hardeschijf bij te halen, zodat je alle toekomstige games ook daadwerkelijk kunt downloaden of op de harde schijf kunt installeren. En als je wat inspiratie nodig hebt voor een goede game voor je PS4, dan hebben we hier een handige overzichtspagina.

Scoor de PS4 Slim hier voor 189 euro.

PS4 Slim

PS4 Slim met drie topgames voor 244 euro

Wil je gelijk een paar goede games in huis halen? Dan is de PlayStation Hits bundel een uitstekende keuze. Naast het feit dat je hier een PlayStation 4 Slim met een hardeschijf van 1TB krijgt (twee keer zoveel dus), ben je ook gelijk in het bezit van topgames als Uncharted 4, The Last of Us Remastered en Ratchet and Clank. Eerlijk is eerlijk, dat zijn niet de meest nieuwe games, maar het zijn wat mij betreft wel tijdloze klassiekers, die ik je nog altijd van harte aan kan raden om te spelen.

Scoor de PS4 Slim met drie topgames hier voor 244 euro.

PS4 Slim
Reageer op artikel:
De PS4 Slim is er nu al voor 189 euro
Sluiten