Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 11 jan 2018

De Razer Nommo Pro combineert goede speakers met een lichtshow

Razer staat bekend om zijn goede en verschillende gaming-accessoires. De nieuwste toevoeging aan het assortiment is de Razer Nommo Pro en de Razer Nommo, een innovatieve speakerset.

De lichtgevende speakers van Razer

Al van de Razer Phone gehoord? Deze phone kun je binnenkort combineren met een laptop, zoals je hier kunt lezen. Eén van de kenmerkende elementen van de Razer-line up, is dat de verschillende muizen, toetsenborden en controllers voorzien worden van verschillende lichtjes, om zo wat extra sfeer te brengen. En in sommige gevallen ook een indicatie geven hoe je er in je game voor staat. De nieuwste toevoeging aan dit geheel zijn de speakers, de Razer Nommo Pro en de Razer Nommo.

Razer Nommo

Razer Nommo Pro biedt je een spectaculaire lichtshow

De speakerset die voor de grootste lichtshow zorgt is de Razer Nommo Pro. Deze nieuwe speakerset wordt voorzien van dezelfde Chroma-lichten als dat je bij de andere producten ziet. Op die manier kun je in je gamekamer echt een lichtshow creëren. Zet ‘s avonds het licht uit en geniet van het licht dat uit je beeldscherm komt en combineer dat met de rest van je setup.

Naast het gebruik van de lichten, moet de Pro ook qua geluidskwaliteit indruk maken. Het is een 2.1 speaker set, die het mogelijk maakt om te genieten van Dolby virtual 5.1 surround sound. Ook zijn de speakers THX-certified, dus het moet een behoorlijk geluidsniveau bereiken. Het enige nadeel aan de Pro-versie is het prijskaartje. Met zijn 579,99 euro is het geen goedkope set.

De Razer Nommo

Wat dat betreft is de Razer Nommo een goedkopere variant. De spekars zijn meer basic, denk aan simpel stereogeluid, maar ook deze wordt voorzien van de verschillende lichten. Deze set kost 169,99 euro en zal vanaf deze maand te koop zijn. De duurdere variant heeft nog geen releasedatum. Beide producten zijn overigens aangekondigd op de CES 2018, waarvan je op deze pagina een handig en duidelijk overzicht kunt vinden.

Reageer op artikel:
De Razer Nommo Pro combineert goede speakers met een lichtshow
Sluiten