De Razer Ripsaw HD laat je games streamen terwijl jij in 4K speelt

Het streamen van games via platformen als Youtube en Twitch wordt steeds populairder. Het is voor gamers een goede mogelijkheid om te ontdekken of een game een beetje de moeite waard is of het geeft hen de mogelijkheid om hun favoriete gamer keer op keer dood te zien gaan in Sekiro: Shadows Die Twice. Momenteel zijn er al heel wat mogelijkheden om je favoriete games te streamen. Via verschillende devices kun je het beeld van je PlayStation 4 naar je pc sturen en die dan via een programma als Xsplit of Open Broadcaster Software naar je streamingplatform te sturen. De Razer Ripsaw HD biedt die mogelijkheid ook, maar laat je nog wel zelf genieten van games in 4K.

Stream je games met de Razer Ripsaw HD

Met de Razer Ripsaw HD kun jij jouw game in een 4K-resolutie beleven en wordt het signaal omgezet naar een Full HD-resolutie, wat vaak het maximale is dat je kunt streamen. Op die manier hoef jij je dus niet te beperken terwijl je speelt. Bij andere devices moet je je setup standaard terugschalen naar Full HD.

Razer Ripsaw HD

De Ripsaw HD is compatibel met pc en console en beschikt over een HDMI-ingang, een HDMI-uitgang en een USB 3.0-aansluiting voor video-opnames. Met de ingebouwde audiomixer kunnen broadcasters zowel hun spel- als microfoongeluid zonder latency en zonder syncing-vertragingen via de Ripsaw HD streamen. De microfooningang stelt streamers in staat om één microfoon op twee pc’s te gebruiken, waardoor er geen ingewikkelde audiomixer of software set-ups nodig zijn en streamers in-game comms kunnen gebruiken terwijl ze hun stemgeluid nog steeds via hun stream delen.

Technische details
Maximale opnameresolutie: ongecomprimeerd 1080p 60 FPS
Interface: USB 3.0
Video Input: Digital – HDMI 2.0
Audio Input: Digital – HDMI
Audio Mix-in Input: 3,5 mm Mic-in / 3,5 mm Aux-in
Video Output: HDMI 2.0
Maximale doorvoerresolutie: 2160p60
Andere ondersteunde resoluties: 2160p, 1080p, 1440p, 720p, 480p
Meegeleverd: USB3.0 Type C naar Type A kabel, HDMI 2.0 kabel, 3.5 mm audiokabel

De Razer Ripsaw HD komt op 11 april uit en krijgt een adviesprijs van 169,99 euro. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De Razer Ripsaw HD laat je games streamen terwijl jij in 4K speelt
Sluiten