De reiszak voor de échte man is hier

Eerder schreven we al over de ludieke Scrote’nTote-tas. Nu is er een opvolger die zo geniaal is dat wij wel durven te stellen dat de fannypack officieel passé is en de Man Sack helemaal in.

De Man Sack

Tassen zijn praktisch. Daarom zweren vrouwen al jaren bij deze dingen. Maar mannen die met tasjes lopen worden toch een beetje raar aangekeken. Dat is oneerlijk, want je hebt soms gewoon net te veel spullen bij je om in je zaken te stoppen en te weinig om in een rugzak te knallen. De Man Sack is dan ook de allerbeste oplossing.

De zak is gemakkelijk vast te klikken en door zijn functionele design past er van alles in. Daarnaast zijn je spullen veilig, want niemand grijpt voor de lol naar een zak. Ook over de afmetingen zijn we te spreken (19,5 centimeter breed en 21,5 centimeter lang). Maak je statement. Grijp deze zak bij de ballen voor 22,5 euro op deze website.

Krijg jij geen genoeg van ballen? Wat dacht je van de Bike Balls? Zo ziet iedereen je aankomen. Of heb je last van stress? Wat dacht je van deze knijpballen onder je bureau? En nu de feestdagen langzaam in zicht komen kan het ook geen kwaad om alvast na te denken over de ballen in je kerstboom.

Reageer op artikel:
De reiszak voor de échte man is hier
Sluiten