Daniel Koster
Daniel Koster 25 mrt 2016

De Revolights Eclipse zijn slimme fietslampen waarmee je altijd wordt gezien

De ontwikkelaars achter Revolights weten niet van ophouden en blijven met toffe producten komen. Een paar jaar terug kwamen ze met hun eerste product, vervolgens met een update daarvan en tot slot een goedkopere, betaalbare versie. Nu zijn de ontwerpbazen wederom terug van weggeweest met de Revolights Eclipse. Met deze slimmefietslampen wordt je altijd gezien en meer!

Revolights Eclipse

De Revolights Eclipse zijn slimme fietslichten die je op je voor-en achterband installeert waardoor je altijd en overal wordt gezien. Dus niet enkel van voren en van achteren, maar ook van de zijkant! Het enige dat jij hoeft te doen is de lampen aan je banden te bevestigen en zij doen de rest voor je. Ze zorgen trouwens niet enkel voor een veilige rit. Ze beschikken namelijk over Bluetooth en allerlei intelligente functionaliteiten. Via de bijgeleverde app weet je waar je fietst en hoe hard je fietst. Ook kun je via de app zien hoe veel batterij de lichten nog kennen. Zijn de batterijen leeg? Dan verwijder je ze en laad je ze op via een usb kabel. Op één oplaadbeurt gaan de batterijen minimaal vier uur mee. Een andere functionaliteit is dat je met knoppen op je stuur de lichten kunt laten knipperen als je wilt afslaan. Al lijkt ons dit eerder afleidend en gevaarlijk dan handig en veilig.

Veilig over de weg met de slimme Revolicht lichten

Zie jij er wel wat in om niet enkel veilig de weg in het donker te trotseren, maar ook allerlei andere toffe informatie over je fietsrit te vergaren terwijl je dit doet? Dan zijn de Revolights Eclipse iets voor jou! Check eerste even of ze op je band passen. Is dit het geval? Dan kun je ze via Amazon voor 220 euro op de kop tikken (inclusief verzendkosten) of via de eigen website voor 230 euro inclusief verzendkosten! Voor dit bedrag krijg je twee paar Revolights Eclipse, voor de voorzijde én de achterzijde! Het is een flink bedrag, maar de lichten kunnen tegen water en kennen een robuuste bouw zodat ze wel tegen een stootje kunnen. Zodoende beloven ze wel een rendabele investering te zijn.

Reageer op artikel:
De Revolights Eclipse zijn slimme fietslampen waarmee je altijd wordt gezien
Sluiten