Daniel Koster
Daniel Koster Apple 16/08/2015

De robuuste Catalyst-case maak je Apple Watch 100 procent waterdicht

Waar onderzoeken hebben uitgewezen dat de Apple Watch tegen water kan, is-ie niet volledig waterdicht. Apple zegt zelf bijvoorbeeld dat-ie niet honderd procent zeker waterdicht is en raadt aan de Watch maximaal een half uur op maximaal één meter diepte te dragen. Nu zijn er genoeg momenten te bedenken, zoals een vakantie aan het strand, waarbij je langer in het water wilt dobberen. Dit wil je dan wel vrij van alle mogelijke zorgen doen, dus ook de zorg dat je Watch niet tegen het water is bestendigd. De case van Catalyst is het antwoord!

De Catalyst-case

Met behulp van de Catalyst-case is je Watch wel honderd procent waterdicht. De case wordt namelijk omschreven met de IP68-standaard. Dit is een standaard die aangeeft dat een apparaat volledig stofdicht is en beschermd is tegen het langdurig onder water gedompeld te zijn. Dit betekent in het geval van dit hoesje ook nog eens dat je Watch tegen val- en stootschade is beschermd. Je kunt je Watch dus zonder vrees tijdens elke trip dragen. Nu zul je wellicht denken dat de case het gebruik van je slimme horloge belemmerd. Dit is niet het geval. De kroon is afgedekt maar gewoon te bedienen en ook de spraakherkenning en het scherm zijn volledig operationeel en te bedienen. Er is wel één ongemak, je moet het bandje van je Watch afdoen. Dit aangezien de case het hele horloge bedekt en het originele bandje dan in de weg zit. Gelukkig kent het hoesje zelf een bandje, dus dit zou niet tot veel problemen moeten leiden.

Bestellen

Wil jij het risico niet lopen dat je Watch binnen de kortste keren een barst kent of kapot gaat omdat je er (te lang) mee in het water ligt? Dan is dit dé case voor jou. Je kunt ‘m via de site voor een kleine 54 euro bestellen. De Catalyst-case zal dan rond november bij je thuis worden geleverd!

Check ook:

Reageer op artikel:
De robuuste Catalyst-case maak je Apple Watch 100 procent waterdicht
Sluiten