Jelle van Es
Jelle van Es Smartphones 14 mrt 2020
Leestijd: 4 minuten

De Samsung Galaxy S20 kopen? Dit zijn de beste deals!

Sinds deze week is de Samsung Galaxy S20 eindelijk uit en kun je genieten van één van de beste smartphones die op Android draait. Wil je een Samsung Galaxy S20 kopen? Dan is het natuurlijk de vraag waar je dat gaat doen. Wij zijn even op zoek gegaan en hebben bij verschillende websites de smartphone gevonden, welke we voor het gemak op een rijtje zetten. Daarbij beginnen we met de plekken waarop je het toestel los kunt kopen, om daarna te kijken naar de mogelijkheden van een abonnement-combinatie.

Samsung Galaxy S20 kopen? Wat dacht je van de Samsung-website?

De meest voor de handliggende plek om de Samsung Galaxy S20 te kopen is de website van Samsung zelf. Daar heb je een mooi duidelijk overzicht van de drie verschillende modellen, kun je vervolgens de kleur kiezen, wat voor soort connectiviteit je nodig hebt en kies je voor de optie om een los toestel aan te schaffen of er juist voor te kiezen om een combinatie met een abonnement te scoren. Mocht je geen zin hebben om in één keer het bedrag op te hoesten, dan kun je er ook voor kiezen om het toestel te leasen. Onderaan de streep ben je dan iets meer kwijt dan het totaalbedrag en moet je hem na twee jaar inleveren.

Bezoek hier de website van Samsung

Samsung Galaxy S20 kopen
De Samsung Galaxy S20 (Afbeelding: WANT/Dominick Vietor)

Bol.com

Bestel je al je producten bij Bol.com en ben je tevreden over de service en wil je een Samsung Galaxy S20 kopen? Dan kun je ook bij hen terecht. De verschillende modellen met de diverse kleuren zijn er te koop en na aanschaf wordt hij binnen 24 uuer bezorgd. Mocht je toch niet tevreden zijn over je toestel? Dan is het makkelijk om hem binnen dertig dagen gratis terug te sturen. Daarnaast heb je het voordeel dat je hem makkelijk bij een Bol.com afhaalpunt oppakt.

Bezoek hier de website van Bol.com

Belsimpel

Het fijne aan Belsimpel is dat je makkelijk de verschillende abonnementen kunt vergelijken. Wil je een abonnement terwijl je een Samsung Galaxy S20 gaat kopen? Dan kun je op deze website makkelijk de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken en te ontdekken wat er precies bij jou past. Zo scoor je al voor 44 euro per maand een abonnement waarbij je het toestel binnenhaalt.

Bezoek hier de website van Belsimpel

De Samsung Galaxy S20 kopen met abonnement? We beginnen met Vodafone

Dan kijken we nu naar de verschillende providers die de telefoon verkopen in combinatie met een abonnement. We beginnen daarbij met Vodafone. Daar kun je verschillende soort abonnementen nemen in combinatie met de telefoon. Laten we als voorbeeld kijken naar een Red Essential 5G Ready abonnement. Daar krijg je onbeperkt bellen en 10 GB data voor 60 euro per maand. 27 euro is dan je abonnementskosten, de andere 33 euro is het maandelijks betalen van het toestel. Ook heb je dan nog een eenmalige aanbetaling van 78,69 euro. Maak je gebruik van Ziggo? Dan krijg je vijf euro korting op je abonnementskosten en dubbele data.

Bezoek hier de website van Vodafone

Samsung Galaxy S20 kopen
De achterkant (Afbeelding: WANT/Dominick Vietor)

Tele2

Bij Tele2 heb je momenteel de zogenaamde Ditwilik-actieweken, waardoor je mooi kunt profiteren van lage kosten. Je hebt nu een abonnement met 7GB aan data en 200 belminuten voor 12 euro. Als je de Samsung Galaxy S20 er bij wilt kopen, dan betaal je daar 34 euro per maand voor en maak je nog eenmalige kostenpost van 35,70 euro. Als totaalbedrag betaal je dan per maand 46 euro en zit je 24 maanden vast aan het abonnement.

Bezoek hier de website van Tele2

KPN

Liever bij KPN de Samsung Galaxy S20 kopen? Dat is natuurlijk mogelijk. Daarvoor kijken we voor het gemak naar een abonnement van 10GB met onbeperkt bellen. Voor dat abonnement betaal je dan 26,50 euro per maand. Mocht je al internet hebben van KPN of Telfort, dan krijg je 5 euro Hussel Mobiel Korting. Daarnaast betaal je eenmalig 30,69 euro. Ook moet je elke maand 33 euro betalen om de telefoon af te betalen. Op die manier ben je dus in totaal 59,50 euro per maand (exclusief de Hussel Mobiel Korting) kwijt voor de smartphone.

Bezoek hier de website van KPN

Samsung Galaxy S20 kopen? T-Mobile sluit het rijtje af

Heb je al een T-Mobile abonnement? En wil je daar de Samsung Galaxy S20 kopen? Dat is natuurlijk mogelijk. Voor dit abonnement kijken we naar 10GB data-abonnement met 120 minuten bellen. Je zit er dan twee jaar aan vast. Eenmalig betaal je 30,69 euro. Per maand tik je dan 51,50 euro af, wat bestaat uit een abonnement van 17 euro en een toestelkostenpost van 34 euro. De keuze is aan jou!

Bezoek hier de website van T-Mobile

Samsung Galaxy S20 Ultra
Camera van de S20 (Afbeelding: WANT)

Wil je weten wat wij van de smartphone vinden? Lees dan hier onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Samsung Galaxy S20 kopen? Dit zijn de beste deals!
Sluiten