Jelle van Es
Jelle van Es Games 13 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

De Sekiro: Shadows Die Twice Story Trailer is lekker cinematisch

Deze week is een topweek voor games. In één week tijd zijn er gelijk een aantal toffe titels beschikbaar, waaronder Metro Exodus, Far Cry New Dawn en Crackdown 3. Het is een mooi begin van hopelijk een nieuw fijn gamejaar. En ook volgende maand zien we wat mooie dingen op de agenda staan. Eén daarvan is Sekiro: Shadows Die Twice, de nieuwe game van ontwikkelaar FromSoftware, die je weer kent van games als Bloodborne en de Dark Souls-reeks. Vandaag hebben we een heerlijke cinematische story trailer van de game in de aanbieding.

De Sekiro: Shadows Die Twice Story Trailer

Sekiro: Shadows Die Twice neemt je mee naar het Japan van het einde van de zestiende eeuw. Het was een tijd waarbij verschillende clans constant met elkaar aan het knokken waren en waarbij je blij mocht zijn als je een nieuwe ochtend weet te halen. In Sekiro: Shadows Die Twice ben jij de ‘eenarmige wolf’, een onteerde en verminkte krijger die ternauwernood van een wisse dood kon worden gered. Als gezworen beschermer van een jonge heer die afstamt van een oude bloedlijn, word je het doelwit van vele genadeloze vijanden, zoals de dodelijke Ashina-clan. Wanneer de jonge heer gevangen wordt genomen, houdt niets je tegen in je gevaarlijke queeste om je eer terug te krijgen. Ook de dood niet.

Sekiro: Shadows Die Twice komt op 22 maart uit en verschijnt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over de game? Lees dan zeker onze preview die we destijds over de game hebben geschreven. Daarbij zien we de game als één van de topgames van 2019. Hopelijk krijgen we daar ook gelijk in.

Sekiro: Shadows Die Twice Google Stadia

Wil je meer lezen over gaming? Dan hebben we hier een uitgebreide overzichtspagina met daarop de belangrijkste nieuwtjes en de reviews van de grootste games die nu beschikbaar zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Sekiro: Shadows Die Twice Story Trailer is lekker cinematisch
Sluiten