De slimme HidrateMe-drinkfles zorgt ervoor dat je nooit meer uitdroogt

Op het ene moment ben je lekker aan het werken of sporten, en ineens denk je: ‘Dit gaat niet goed!’ Je voelt je wat slap, hebt moeite met concentreren en krijgt lichte steken in je hoofd. Je bent ongemerkt een beetje uitgedroogd. Hup, aan het water!

HidrateMe houdt je bij de les

Het duurt even voor je lichaam weer gehydrateerd is, dus het is véél beter voor om uitdroging voor te zijn. Vaak sluipt het er echter ongemerkt in. Deze HidrateMe is een waterfles die je met lichtsignalen bij de les houdt. Je koppelt hem via Bluetooth aan je smartphone, stelt je lengte, gewicht en dagelijkse activiteit in en hij laat je weten wanneer je een slok moet nemen.

De HidrateMe checkt hoeveel water er via de drinktuit stroomt, en houdt rekening met de behoeften van je lichaam. Cool is dat hij via je smartphone checkt waar je je bevindt. Hij kent dus ook de weersverwachting, en past z’n adviezen daar op aan! Als je een paar slokken moet nemen knippert de fles, en stuurt hij een notificatie naar je phone.

De drinkfles is gemaakt van BPA-vrij plastic, en ziet er lang niet verkeerd uit. Hij misstaat niet in de sportschool, maar je loopt er ook niet mee voor aap op kantoor.

De HidrateMe is een behoorlijk succes op Kickstarter. Het project is al ruimschoots gefinancierd, en waarschijnlijk verschijnt de drinkfles in december. Voor ongeveer veertig euro (excl. verzendkosten) reserveer je er eentje. Meer info vind je op Kickstarter.

Reageer op artikel:
De slimme HidrateMe-drinkfles zorgt ervoor dat je nooit meer uitdroogt
Sluiten