Daniel Koster
Daniel Koster Home 8 mrt 2016

De Soundboks is dé mobiele speaker voor de komende zomer(s)

Wanneer de zon dan eindelijk schijnt wordt ons koude kikkerlandje omgetoverd tot een waar paradijs. Een paradijs waar je onder de mensen bijvoorbeeld in het park, in de tuin of op het strand heerlijk van het weer kunt genieten. Iets dat de sfeer dan zeker ten goede komt is muziek. Maar speakers die dit mogelijk maken kennen altijd hun gebreken. De Sounboks lost deze problemen op!

Sounboks kent geen gebreken

De Soundboks is nou een speaker waar niet enkel het hart van de audiofiel harder door gaat kloppen, maar van elk mens. De ontwikkelaars chillen ‘m namelijk vaak en wilden daar dé speaker voor hebben. Een speaker die een festivalsfeer kan nabootsen. Deze speaker konden ze alleen niet vinden, dus ontwikkelden ze ‘m zelf. Ze zijn jarenlang bezig geweest en de eerste versie is al klaar. Nu ligt de verbeterde versie in het verschiet. Maar, welke problemen lost-ie dan op?

Drie problemen

De Sounboks lost drie problemen op. Ten eerste is-ie luid. De eerste draagbare, relatief betaalbare speaker die 119 decibel kan uiten! Daarnaast moet je speaker tegen een stootje kunnen. Waar de speaker regen-, spat-, sneeuw- en schokbestendig is zit dat wel snor. Door het ontwerp van de speaker kun je ‘m zonder zorgen meenemen naar plekken waar er nog wel eens wat met de speaker kan gebeuren. Tot slot moet je speaker een geruime tijd mee kunnen gaan. De Soundboks gaat op één oplaadbeurt dertig uur mee. Doordat-ie met nog een extra batterij wordt geleverd die uitwisselbaar is kun je dus zestig uur muziek draaien. En oh ja, een batterij is binnen drie uur opgeladen, dus je hebt zo weer juice!

Op de kop tikken

De Sounboks, die 14,5 kilogram weegt, is via Kickstarter te bestellen. Je betaalt dan 420 euro voor de speaker zonder dat daar nog verzendkosten bovenop komen. De speaker wordt met flink wat enthousiasme ontvangen en wij snappen waarom. De speaker belooft een goede aankoop te zijn waar je nog jaren plezier van zult hebben!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Soundboks is dé mobiele speaker voor de komende zomer(s)
Sluiten