Jelle van Es
Jelle van Es Home 16 jul 2018

De Space Smart Home is het huis van de toekomst

We hebben al vaker gekeken naar kleine compacte huizen die volledige futureproof zijn. Huizen die klein, maar comfortabel zijn en een niet al te grote stempel op het klimaat drukken. De Space Smart Home is zo’n huis. Het is een huis die de grootte heeft van een kleine Center Parcs-woning, maar zo is ingericht dat je er makkelijk in kunt wonen. En bovendien helemaal klaar bent voor de toekomst.

De Space Smart Home

Zo maakt de Space Smart Home gebruik van een 220v generator en heeft het diverse zonnepanelen om op die manier in je energievoorziening te voorzien. Op die manier kun je het huis dus overal neer zetten waar je zou willen. Water kun je opvangen of aanvullen, zodat je ook een douche kunt nemen. Ook is het huis gemaakt van organische bouwstoffen, waardoor hij ook op dat punt zeer milieu vriendelijk is.

Space Smart Home

Als je van gadgets en techniek houdt, dan laat de Space Smart Home niks aan de wensen over. Zo is er een weer station, een tv-systeem, een stereo set, wifi en een beveiligingssysteem zodat je goed in de gaten kunt houden of er ongure personen in de buurt zijn, een brandalarm, een systeem dat bij houdt hoeveel water er nog beschikbaar is en natuurlijk dingen als een keuken en alles wat daarbij nodig is. Dit alles is gekoppeld aan één app, waarmee je niet alleen in de gaten kan houden of alles goed gaat, maar ook aanpassingen kunt maken.

Space Smart Home

Het is natuurlijk maar de vraag of dit concept ook ooit vertaald gaat worden naar een daadwerkelijke woning die je kunt aanschaffen en dan ergens kunt gaan neerzetten. Op dit moment is het vooral een tof concept dat je een beetje idee geeft wat de toekomst kan brengen.

Meer over wonen en smarthome vind je op onze speciale overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Space Smart Home is het huis van de toekomst
Sluiten