De Spider-Man game komt in september op de PS4

Hij is al ruim een jaar geleden aangekondigd: Spider-Man voor de PlayStation 4. De game wordt ontwikkeld door Insomniac Games, een studio die je voornamelijk kent van de Ratchet & Clank-games. Lang was onduidelijk wanneer de game uit zou komen. Tot nu. De ontwikkelaar heeft bekendgemaakt dat Spider-Man vanaf 7 september beschikbaar is. En hij verschijnt dan exclusief op de PlayStation 4.

Spider-Man op 7 september naar de PS4

Naast de onthulling van de releasedatum heeft de ontwikkelaar ook wat andere informatie vrijgegeven. Zo komt er bijvoorbeeld een uitgebreide Collector’s Edition van de game. Deze bevat een speciaal Spider-Man beeldje en komt met een toffe steelbook. Ook komt het met een mini-artbook. Zodoende is het een echt verzamelaarsobject.

Spider-Man Collector's Edition

Verder hoopt de ontwikkelaar fans over te halen om de game te pre-orderen en zodoende verschillende speciale skins voor Spider-Man vrij te spelen. Er zijn er drie, waarvan de eerste de Spidey Suit-skin is, die in de onderstaande trailer wordt uitgelicht. De andere twee worden op een ander moment onthuld.

Deze nieuwe-game wordt een origineel verhaal. Daarin is Peter Parker al een tijdje Spider-Man, maar zijn er nog wel heel wat uitdagingen die op zijn pad komen. Zo zijn er diverse superschurken die de stad New York terroriseren en Peter daar iets aan moet doen. Tegelijkertijd krijg je in de game ook een kijkje in zijn leven buiten dat van de superheld. Zo spelen school, vriendschappen en zijn liefde voor Mary-Jane een belangrijke rol.

Spider-Man
Spider-Man

In de game heb je de vrijheid om door New York te slingeren en onderweg af te rekenen met diverse badguys. De game hanteert daarbij een vechtsysteem dat doet denken aan de Batman Arkham-reeks. Daarin moet je op het juiste moment op de juiste actieknop drukken om zo een aanval te counteren. Wil je eerder een Spider-Man in actie zien? Dan is de nieuwe Avengers-film echt iets voor jou.

Reageer op artikel:
De Spider-Man game komt in september op de PS4
Sluiten