Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 14 augustus 2018

De Spyra One is de Supersoaker van de toekomst

Hoewel we het mooie weer echt net achter ons hebben, is de zomer nog lang niet voorbij. En als het straks weer heel erg warm wordt, dan is water een perfecte manier om af te koelen. En een gevecht met waterpistolen is daarbij iets dat voor alle leeftijden leuk blijft. Op het gebied van waterpistolen moest je vroeger wel een Supersoaker hebben om er bij te horen en een beetje van je af te schieten. Maar in 2018 ligt de lat wat hoger en is de Spyra One het nieuwe must-have waterpistool.

De Spyra One is een alles in één waterpistool

De Spyra One is een waterpistool dat momenteel een campagne heeft lopen via Kickstarter. Daar heeft de maker het benodigde bedrag binnengehaald, waardoor je nu voor 115 euro verzekerd kan zijn van zo’n tof waterpistool. Het enige nadeel? Deze zomer heb je er niks meer aan. De bedenker neemt ruim de tijd voor de Spyra One en belooft dat het waterpistool pas in augustus van volgend jaar uitkomt. Op die manier moet je dus hopen dat het dan ook lekker weer is.

Als je hem eenmaal in huis hebt, dan kun je er heel wat leuke dingen mee doen. Wanneer je het pistool onder water houdt, dan vult het reservoir zich automatisch binnen een seconde of veertien aan. En als je dan je vijand in het zich hebt, dan schiet je niet een lullig straaltje. In plaats daarvan schiet je een soort van water kogels die een afstand van twaalf meter kunnen overbruggen.

Spyra One

Tijdens het spelen met de Spyra One kun je via het display op je pistool zien hoeveel water er nog in de tank zit en hoe lang de batterij meegaat die nodig is om de krachtige waterkogels af te schieten. Kortom, een heel geinig ding. Meer lezen over Kickstarter? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
De Spyra One is de Supersoaker van de toekomst
Sluiten