Daniel Koster
Daniel Koster Smart Home 12 jul 2017
Leestijd: 2 minuten

Klein huis? Dit meubilair kun je na gebruik als kunst ophangen aan je muur

Het wonen in een klein(er) huis hoeft helemaal niet nadelig te zijn. Sterker nog, wij delen vaak genoeg voorbeelden waaruit blijkt dat je dan juist tot toffe en creatieve oplossingen komt. Oplossingen die je huis fraai en origineel maken.

Inklapbaar meubilair: ideaal in een kleiner huis

Van modulaire huizen in Hong Kong en Amsterdam tot multifunctionele meubels en meer, de voorbeelden zijn eindeloos. Nu zijn we nog een dergelijk slimme oplossing tegen het lijf gelopen in de vorm van inklapbaar meubilair dat je als kunst aan de muur hangt wanneer je het niet gebruikt!

Prachtige 2D- en 3D meubels in één

Jongha Choi is het creatieve genie achter de 2D to 3D meubelstukken. Je hebt vast al door wat het idee is. De houten stoelen en bankjes zijn niet anders dan doorsnee banken en stoelen. Je kunt heerlijk op de apparaten zitten en ze zijn net zoals andere meubels gewoon drie dimensionaal. Echter kun je ze wanneer je ze niet gebruikt binnen luttele seconden inklappen.

Plots lijken ze meer op twee dimensionale objecten. Wat je er dan mee doet moet je zelf weten. Wij vinden het idee van de ontwerper om de kleurige stoelen en banken aan de muur te hangen gaaf. Zo is je huis opeens wat stukken kunst rijker. Je kunt het inklapbaar meubilair natuurlijk ook ergens anders gemakkelijk opbergen. De klapstoel krijgt zo een volledig nieuwe connotatie en wordt naar een hoger niveau getild.

Slim idee dat inklapbaar meubilair!

Wij vinden deze meubels een slimme oplossing. Wanneer je niet veel ruimte hebt, maar wel vaak vrienden over de vloer hebt zijn de 2D to 3D stoelen en banken uitermate geschikt. Je wilt dan namelijk niet de gehele tijd allerlei meubilair in de weg hebben staan. Zowel in je kamer als in een berging is dat namelijk vervelend. Daar ben je nu dus op een stijlvolle manier vanaf.

Helaas is het meubilair (voor nu) een concept. Zou goed kunnen dat daar verandering in komt. De meubels zijn namelijk goed door de media ontvangen. En anders kun je altijd nog zelfs de handen laten wapperen en een DIY ondernemen. Dan heb je eigengemaakte kunst in de (woon)kamer staan of aan de muur hangen. Nice!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Klein huis? Dit meubilair kun je na gebruik als kunst ophangen aan je muur
Sluiten