Suunto 3 Fitness smartwatch: van alle markten thuis

Het is vandaag de dag heel erg fijn dat je via smartwatches perfect kunt bijhouden wat je allemaal hebt gedaan. Het geeft je voldoening als blijkt dat je op een dag sightseeing zomaar even 30 kilometer heb afgelegd en dat die je de pizza eigenlijk gewoon verdiend hebt. Of dat je dagelijks je rondje rent en perfect kunt bijhouden in hoeverre je vooruitgang boekt en waar je jezelf kunt verbeteren. Voor de actievelingen is een smartwatch dan ook heerlijk, maar welke moet je nou halen? De makers van de Suunto 3 Fitness smartwatch denken het perfecte alternatief te zijn.

Suunto 3 Fitness smartwatch is van alle markten thuis

Het grote voordeel van de Suunto 3 Fitness smartwatch is dat het een smartwatch is die met zijn prijskaartje van zo’n 200 euro niet achterlijk duur is. Maar wat krijg je daarvoor?

Ten eerste wil de maker benadrukken dat de Suunto 3 Fitness smartwatch een mix moet zijn tussen een horloge dat verschillende dingen bijhoudt en er daarnaast ook nog degelijk uitziet.

Suunto 3 Fitness smartwatch

Qua tracking is de Suunto 3 Fitness smartwatch instaat om bij te houden hoeveel stappen je op een dag zet, hoeveel calorieën je op een dag verbrand en hoeveel uur je op een dag slaapt. Ook kan de Suunto 3 Fitness smartwatch telkens je hartslag meten om op die manier aan jou te vertellen hoe fit je wel of juist niet bent.

Verder kun je hem tot dertig meter onder water meenemen, waardoor je hem dus ook goed kan gebruiken om te snorkelen.

Een ander fijn punt aan de Suunto 3 Fitness smartwatch is dat hij een redelijke batterijduur heeft. De maker belooft dat een vol horloge je de mogelijkheid geeft om vijf dagen lang hem te gebruiken.

Je hoeft hoe op die manier dus niet dagelijks op de oplader te plaatsen. Tot slot kun je via het smartwatch-gedeelte zien of je berichten binnen hebt gekregen of wie je belt. Mocht je interesse hebben, dan kun je op de website van het horloge terecht. En kijk hier voor alternatieven van de Apple Watch.

Reageer op artikel:
Suunto 3 Fitness smartwatch: van alle markten thuis
Sluiten