Daniel Koster
Daniel Koster 2 feb 2016

De Swurfer is een verbeterde, stijlvolle versie van de authentieke schommel

Je kunt als je jong (en oud) bent opgaan in de technologie. Zo kun je urenlang gekluisterd aan je laptop of smartphone zitten. De wereld reikt echter veel verder dan de muren van je kamer. Vandaar dat we je een toffe manier bieden om je in de buitenlucht te vermaken. En ja, we hebben het over een schommel!

Een verbeterde versie van de authentieke schommel

Wij denken bij het horen van het woord ‘schommel’ meteen aan vroeger. Tijdens een zonovergoten dag zat je heerlijk in de buitenlucht met je vriendjes te spelen en te schommelen. Nu komt dat gevoel weer helemaal terug bij het zien van de Swurfer. De schommel kan als een verbeterde versie van de schommel van vroeger worden gezien. De plank is van een oud surfbord gemaakt. Naast dat dit voor een tof voorkomen zorgt, kun je hierdoor ook op verschillende manieren schommelen. Zo kun je erop staan en je als een surfer door de lucht laten zoeven. Ook kun je op de plank zitten en je vasthouden aan de twee handige plankjes die de zijkant van de schommel kent.

Swurfer is de schommel voor jong en oud

Met het gave voorkomen en de chille manieren van schommelen maakt de Swurfer het schommelen weer leuk en hip voor jong en oud. De vier touwen zijn twaalf meter lang, dus je hebt ook genoeg alternatieven waar je ‘m op kunt hangen. Wij denken dat je met de schommel op een nostalgische manier flink wat plezier gaat beleven. Kopen doe je via deze site voor 150 euro (je hebt ook een goedkopere versie met minder touw voor een kleine 120 euro)! Verzenden doen ze helaas niet naar Nederland, maar bijvoorbeeld wel naar Engeland. Daar moet je dus nog even iets op bedenken. Of je gebruikt de Swurfer als inspiratie voor een eigen schommel natuurlijk!

Reageer op artikel:
De Swurfer is een verbeterde, stijlvolle versie van de authentieke schommel
Sluiten