Barry Kraakman
Barry Kraakman 9 jun 2015

De technologische wereld van dinsdag 9 juni

Het is dinsdagavond en dat betekent uiteraard maar één ding: het technologische nieuwsoverzicht van vandaag! Ook vandaag hebben wij weer het (tech) nieuws voor jou verzameld die jij naar onze mening niet mag missen. Na het lezen van dit overzicht ben jij weer helemaal op de hoogte. Wil je meer informatie rondom één van de nieuwsitems, check dan het bijbehorende artikel!

De rebellen van Uber

Ondanks een Frans verbod op de dienst, breidt UberPop haar service naar drie extra steden uit. (Bron)

Porsche in Forza Horizon 2

Het wordt dankzij een uitbreidingspakket eindelijk mogelijk om met Porsches te scheuren in Forza Horizon 2. Of de auto’s van de Duitse autofabrikant ook naar Forza 6 komen, horen we over een week. Lees ‘t hier.

Siri in ‘t Vlaams

De eerste beta van iOS 9 verklapt de komst van Siri naar onze zuiderburen. De antwoorden lijken niet af te wijken van de Nederlandse versie. Lees meer.

Android M bespaart de accu

De eerste beta-versie van Android M heeft duidelijk impact op de gebruikersduur van de telefoon. Meer over deze ervaring lees je hier.

Prijsverlaging OnePlus definitief

De prijsverlaging van de OnePlus One, dat als tijdelijke actie werd verkondigd, is nu definitief. Voor de 16GB variant betaal je nog maar €249,-. De 64GB kost maar €299,-. (Bron)

Xbox One goedkoper

De Xbox One is nu vanaf €349,- verkrijgbaar. Ook heeft het bedrijf een versie van de console uitgebracht met een opslag van 1-terabyte. Bij deze versie zit een vernieuwde controller. Lees meer.

Verborgen iCloud Drive-app

De beta van iOS 9 bevat een verborgen iCloud Drive-app. Je leest hier meer over hoe je deze tevoorschijn tovert én wat je er mee kunt.

Recordaantal apps (verkocht)

Apple heeft nu 1,5 miljoen apps in de App Store, welke in de afgelopen zeven jaar meer dan 100 miljard downloads voor z’n rekening heeft genomen. Daarnaast heeft het bedrijf uit Cupertino vandaag twaalf apps beloond met de Apple Design Awards.

Het einde van de iPod?

Het is al een tijdje stil rond de iPod. Na de presentatie van gisteravond is deze categorie zelfs uit de navigatiebalk van de website verdwenen. Zal dit het einde van de iPod zijn? Lees hier meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De technologische wereld van dinsdag 9 juni
Sluiten