Barry Kraakman
Barry Kraakman 1 jun 2015

De technologische wereld van maandag 1 juni

Het is maandagavond en dat betekent uiteraard maar één ding: het technologische nieuwsoverzicht. Ook vandaag hebben wij weer het (tech) nieuws voor jou verzameld die jij naar onze mening niet mag missen. Na het lezen van dit overzicht ben jij weer helemaal op de hoogte van al het technologische nieuws. Wil je meer informatie rondom één van de nieuwsitems, check dan het bijbehorende artikel!

Volvo-app om de pols

Volvo werkt aan een app voor zowel Android Wear als de Apple Watch. Met de app kan de gebruiker een aantal aspecten van de auto op afstand regelen, zoals de airco. Hier lees je meer over de James Bond-achtige functies.

Gouden Apple Watch-artiesten ook DJ’s?

Het lijkt er op dat (een aantal) van de artiesten die de afgelopen weken zijn gespot met de duurste variant van de Apple Watch door Apple worden geronseld als DJ’s voor de nog aan te kondigen streamingdienst. (Bron)

NSA mag tijdelijk geen telefoondata aftappen

De NSA mag tijdelijk een deel van haar aftap-praktijken niet meer uitvoeren. De Amerikaanse Senaat heeft een deel van de Patriot Act niet verlengd. Lees ‘t hier.

Windows 10 op 29 juli verkrijgbaar

Windows heeft vandaag bekend gemaakt dat gebruikers vanaf 29 juli kunnen updaten naar de nieuwste release van het besturingssysteem. Meer over de update lees je hier.

Agenda-app Tempo binnenkort uit App Store

Slecht nieuws voor gebruikers van de agenda-app Tempo; op 30 juni verdwijnt deze uit de App Store. Het bedrijf achter de app is opgekocht door Salesforce. Meer informatie.

Toch (nog) geen OnePlus Two

De teaser-afbeelding die afgelopen week door OnePlus werd uitgegeven deed de hele wereld geloven dat er vandaag een nieuwe OnePlus (Two) zou worden uitgebracht. Nu blijkt echter dat het bedrijf met deze afbeelding de aandacht voor het eerste model wilde vergroten. Lees meer over deze grote misopvatting.

‘Nieuwe Nintendo-console draait op Android’

Het gerucht gaat dat de nieuwe console van Nintendo, de Nintendo NX, op Android gaat draaien. Het bedrijf maakte onlangs bekend dat het aan een nieuwe console werkt. (Bron)

Google en Levi’s gaan samenwerken

Google gaat met kledingfabrikant Levi’s samenwerken om broeken met ingebouwde trackpad te produceren. Lees meer over project Jacquard.

GoPro vernieuwd de Hero+

GoPro heeft het instapmodel van de serie actiecamera’s vernieuwd. Het nieuwe model is voorzien van onder andere een touch screen. Lees ‘t hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De technologische wereld van maandag 1 juni
Sluiten