Barry Kraakman
Barry Kraakman 27/05/2015

De technologische wereld van woensdag 27 mei

Het is woensdagavond en dat betekent uiteraard maar één ding: het technologische nieuwsoverzicht van vandaag. Ook vandaag hebben wij weer het (tech) nieuws voor jou verzameld die jij naar onze mening niet mag missen. Na het lezen van dit overzicht ben jij weer helemaal op de hoogte van al het technologische nieuws. Wil je meer informatie rondom één van de nieuwsitems, check dan het bijbehorende artikel!

Toekomstige MacBook zonder trackpad?

Een recente patent van Apple wijst op een trackpad-loze MacBook in de toekomst. De toetsen van het toetsenbord moet, naast toetsenbord, swipes en taps gaan herkennen. Patenten zijn echter geen zekerheid voor toekomstproducten. (Bron)

Bruna brengt Spotify voor boeken

Bruna heeft haar eigen Spotify-achtige dienst gelanceerd voor boeken en tijdschriften: Bliyoo. Via een app voor iOS en Android kunnen gebruikers tegen maandelijkse kosten onbeperkt lezen. Lees hier meer.

Tekstbericht laat Berichten-app iPhone crashen

iPhone-gebruikers hebben een combinatie van tekens gevonden die de Berichten-app op de iPhone laat crashen bij ontvangst. Meer lees je hier.

T-Mobile breidt 4G-netwerk uit

T-Mobile is begonnen met het activeren van een tweede bandbreedte voor 4G-gebruikers. Hierdoor moet het bereik en de capaciteit tijdens drukke momenten beter worden. Lees hier meer over de uitbreiding.

Toekomstige Snapchat-update verlost verplichte vinger op scherm

Tijdens de Re/Code-conference bekende de CEO van Snapchat dat er achter de schermen wordt gewerkt aan een update betreft het afspelen van video’s in de app. Momenteel moet de gebruiker continu een vinger op het scherm houden voor het afspelen, en juist daar wilt de CEO verandering in brengen. Lees hier meer uitspraken van de CEO van Snapchat.

Google Play Store krijgt PEGI-classificatie

Google gaat in de Play Store gebruik maken van de PEGI-classificaties voor apps. Lees verder.

4 op 10 Nederlanders heeft 4G-smartphone

Uit onderzoek blijkt dat vier op de tien Nederlanders een smartphone heeft die overweg kan met een 4G-netwerk. Nieuwsbericht.

Nieuwe OnePlus op 1 juni

Aanstaande maandag gaat OnePlus een nieuw toestel onthullen. Het bedrijf beweert een nieuwe ‘schokgolf’ in de smartphone-industrie teweeg te brengen. Lees hier meer.

Lenovo brengt nieuwe laptop uit

Lenovo heeft haar laptop-lijn geüpdatet. Je kunt een groot full-HD scherm verwachten en interne specificaties met onder andere de nieuwste Intel-processoren verwachten. Lees meer over de nieuwste Lenovo.

Apple grijpt terug op oude code

Apple lijkt de netwerkproblemen van OS X Yosemite niet te kunnen oplossen. De laatste beta-versie van de nog uit te geven update bevat daarom een ouder stuk code die dit probleem lijkt op te lossen. (Bron)

Reageer op artikel:
De technologische wereld van woensdag 27 mei
Sluiten