Barry Kraakman
Barry Kraakman 8 jul 2015

De technologische wereld van woensdag 8 juli

Het is woensdagavond en dat betekent uiteraard maar één ding: het technologische nieuwsoverzicht van vandaag! Ook vandaag hebben wij weer het (tech) nieuws voor jou verzameld die jij naar onze mening niet mag missen. Na het lezen van dit overzicht ben jij weer helemaal op de hoogte. Wil je meer informatie rondom één van de nieuwsitems, check dan het bijbehorende artikel!

Verkoop Apple Watch flink gedaald

Volgens analytici is de verkoop van de Apple Watch sinds het openingsweekend flink gedaald. Zeker weten we het niet, maar naar alle waarschijnlijkheid brengt Apple met de volgende kwartaalcijfers geen duidelijkheid. (bron)

Amazon komt met Google Drive en Dropbox-tegenhanger

Amazon heeft een applicatie uitgebracht waarmee gebruikers van Cloud Drive hun bestanden nu ook via hun smartphone kunnen bereiken. Het gaat hiermee de directe concurrentie met Google Drive en Dropbox aan. Check hier meer informatie.

Lek in Flash

Een groot lek in Flash wordt misbruikt door kwaadwillenden. In ieder geval Internet Explorer en Firefox kunnen worden misbruikt voor het installeren van schadelijke software. (bron)

Livestream vanaf Xperia-apparaten mogelijk

Sony heeft een toepassing voor Xperia-apparaten ontwikkeld waarbij gebruikers bijvoorbeeld hun gameplay live kunnen gaan streamen. Meer informatie lees je hier.

Logitech wordt Logi

Logitech ondergaat een naamsverandering. Het bedrijf ziet af van ‘tech’ en heet voortaan Logi. Hier lees je meer.

OnePlus 2 krijgt 4GB RAM-geheugen

Het nieuwe toestel van OnePlus, dat over drie weken officieel zal worden aangekondigd, zal beschikken over vier Gigabyte aan werkgeheugen. Meer gelekte specificaties lees je hier.

Geen sprake van volledige afschaffing roaming Europa

Het lijkt er op dat roaming binnen Europa vanaf 2017 nog niet volledig zal worden afgeschaft. Documentatie wijst op verschillende uitzonderingen en een waarschijnlijke daglimiet. Lees hier alles over dit nieuws.

iOS 8.4 al op 40 procent van iDevices

Volgens data van Mixpanel staat iOS 8.4 al op veertig procent van alle actieve iDevices. Dit is behoorlijk snel, aangezien het om een kleinere update gaat. Lees ‘t hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De technologische wereld van woensdag 8 juli
Sluiten