Rutger Houweling
Rutger Houweling Nerdy Stuff 20 jan 2018

WANT to Have: dit zijn de tien beste koffiemolens

Hartstikke leuk zijn de ketens als Starbucks en Coffee Company natuurlijk, maar wat gaat er nou boven een verse kop koffie wanneer je uit je bed komt rollen? Je wilt de goede benodigdheden in huis hebben voor je dagelijkse dosis cafeïne en de heerlijke koffiegeur die je erbij krijgt is ook onbetaalbaar. Daarnaast wil je niet inleveren op kwaliteit en proef je toch wel zeker het verschil tussen verse bonen en de verpakte vermalen koffie. Daarom is het verstandig om te investeren in een goede koffiemaler zodat je koffie ook top smaakt. Wij hebben de beste tien voor je op een rijtje gezet in verschillende prijscategorieën.

De aanschaf van een koffiemolen kan nogal verschillen in prijs en soort. Daarom hebben wij voor 10 exemplaren gekozen zodat je een geruime keuze tot je beschikking hebt. Succes en geniet van je verse koffie.

Hario Coffee Hand koffiemolen

Als je van simpel houdt en het cool vindt om ouderwets met de hand de koffie te vermalen. Hier verkrijgbaar voor 45 euro.

Breville Smart Grinder

Een betaalbare optie met het gemak van de elektrische versie. Hier verkrijgbaar voor ruim zo’n 200 euro.

Baratza Virtuoso

Een mooi design met een krachtige motor. Hier verkrijgbaar voor 228 euro.

Rancilio Rocky

De beste optie als je op zoek bent naar een stille machine die niet meteen je ochtendrust verstoort. Hier verkrijgbaar voor ongeveer 308 euro.

Baratza Vario W

Een kwalitatief goede maler en een precieze weegschaal die tot achter de komma je koffie afweegt. Hier verkrijgbaar voor zo’n 550 euro.

Mazzer Mini

Een goede maler in klein formaat met mooi Zweeds staal. Hier verkrijgbaar voor 488 euro.

Pasquini Moka

De kleinste maler uit het lijstje, dus erg praktisch op te bergen en heeft een tof urban design. Hier verkrijgbaar voor zo’n 425 euro.

MACAP M4 Grinder

Meet ook weer erg precies je koffie af, maar is met zijn 9 kilo wel een zwaar exemplaar. Hier verkrijgbaar voor zo’n 438 euro.

Compak K10 WBC

Een machine voor de echte professionals met ongelofelijke power. Hier verkrijgbaar voor zo’n 1399 euro.

Anfim Super Caimano Espresso Grinder

Tot slot geen koffiemachine, maar één voor de espresso-liefhebbers. Een van de meest technologisch geavanceerde machines met een zeer krachtige motor. Hier verkrijgbaar voor zo’n 1850 euro.

Hopelijk zat er een geschikte koffiemolen tussen voor je. Op onze speciale pagina vind je nog meer goede gadgets voor in huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT to Have: dit zijn de tien beste koffiemolens
Sluiten