Daniel Koster
Daniel Koster Culture 12 sep 2016

Basketbalfans opgelet: de laatste trailer van NBA 2K17 belooft veel goeds

Basketbalfans opgelet: NBA 2K17 staat voor de deur. En om jou nog één keer goed warm te laten draaien voor dé basketbalgame van het jaar is er nu nog één trailer van NBA 2K17 vrijgegeven. Heb jij er al zin in?

De trailer van NBA 2K17: de boys worden weer opgetrommeld

Het komt vast niet als een verrassing dat ook de basketbalboys het er af en toe even van nemen. Na een lang en zwaar seizoen is iedereen op zijn eigen manier aan het bijkomen. Maar ja, dan worden ze weer opgetrommeld. En (nog) niet omdat ze weer aan het spelen moeten, maar voor jou. Zij worden namelijk door 2K bij elkaar geroepen. Dat om ervoor te zorgen dat zij perfect in het spel worden afgebeeld. Hun bewegingen, gezichten en meer worden tot in de puntjes in kaart gebracht zodat de speelervaring naar het hoogste niveau wordt getild. Nu is het wachten op nog één iemand die zich moet melden. Juist, dat ben jij, want zonder jou wordt er niet gespeeld!

Nu al te reserveren

Wat nice is, is dat het spel nu al is te reserveren. Waar de release van het spel op 16 september 2016 is, kun jij ‘m dan meteen in de bus hebben. Via Facebook vind je de verschillende retailers waar je dit al voor elkaar kunt krijgen. Ben je het wachten (na het zien van deze trailer) écht beu? Dan kun je ook ‘The Prelude’ downloaden op je PlayStation of Xbox. Ook is er een iOS– en Android app. Je kunt dan je gezicht inscannen die uiteindelijk in de game gebruiken voor je eigen basketbalspeler. Vet!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Basketbalfans opgelet: de laatste trailer van NBA 2K17 belooft veel goeds
Sluiten