Daniel Koster
Daniel Koster 24 nov 2015

De ultieme droombaan; Carlsberg-bier proeven voor tienduizend euro

Geld verdienen moeten we allemaal. Uiteraard om van te leven, maar ook om bijvoorbeeld de toffe gadgets van te kopen die we op WANT tegenkomen! Normaal gesproken verdien je geld door middel van een baan van negen tot vijf. Tenminste, dat is normaliter zo. Nu biedt Carlsberg je namelijk de kans om bijna 9400 euro te verdienen. Met het proeven van bier. Droombaan, check!

Te mooi om waar te zijn

Een kleine tienduizend euro verdienen, en dat enkel door vier uur van je tijd vrij te maken om Carlsberg-bier te proeven? Waar is dat addertje onder het gras? Tenminste, dat is wat jij waarschijnlijk denkt en wat wij ook dachten. Het is toch echt de waarheid. Er zijn slechts twee voorwaarden waar je aan moet voldoen. Je moet ten eerste ouder zijn dan achttien jaar. Ten tweede moet jij een hevige passie hebben voor het bier van Carlsberg. Check en dubbelcheck? Waar wacht je dan nog op? De ultieme droombaan ligt binnen handbereik.

Beste baan ter wereld

Waar de slogan van Carlsberg Probably the best beer in the world luidt, kan Carlsberg nu ook stellen dat ze probably the best job in the world aanbieden. Pak je kans dan ook snel en surf naar de speciale pagina van Carlsberg om je in te schrijven. Wellicht is de mooiste baan ter wereld dan wel de jouwe. Succes!

Reageer op artikel:
De ultieme droombaan; Carlsberg-bier proeven voor tienduizend euro
Sluiten