Daniel Koster
Daniel Koster 20 apr 2016

De ultieme fauteuil om in alle rust van je whisky en rookwaren te genieten

Een goed glas whisky op zijn tijd kan je leven zeker ten goede komen. Een goed gesprek of tof boek wordt met een glas whisky nog nét een stuk beter. Vandaar dat wij altijd onze ogen en oren openhouden voor alles dat met whisky heeft te maken. Deze vijf whiskyglazen laten je bijvoorbeeld maximaal van het gele goud genieten. Wanneer jij ook nog eens over een dosis whiskykennis beschikt is het plaatje bijna compleet. Via Manners kwamen we nu het laatste middel tegen om het geheel af te maken in de vorm van deze whisky fauteuil.

fauteuil-2-WANT

Prachtige fauteuil om in alle rust van je whisky en rookwaren te genieten

Soms gaat er niets boven een heerlijk ontspannen moment in je luie stoel met een sigaar in de ene hand en een goed glas whisky in de andere. Dan moet je wel een luie stoel hebben die hierop is ingesteld. De RA 01:15 is deze stoel en is door de Chileense architect Rodrigo Gonzalez en de Duitse advocaat Alexander Sauer ontworpen. Gezamenlijk brachten zij een fauteuil tot stand die je in al je whisky- en rookgemakken voorziet. De stoel kent namelijk handige compartimenten om je glas op te laten rusten, je rookwaren in te stallen, je drank in op te slaan en meer. Daarnaast kent-ie ook een ingebouwde asbak zodat die ook altijd bij de hand is. Zodoende zijn alle ingrediënten voor een heerlijke chillavond met de fauteuil binnen handbereik.

fauteuil-3-WANT
fauteuil-7-WANT
fauteuil-4-WANT

Ontwerp om van te smullen

Het rustieke ontwerp is om van te smullen. De stoel bestaat uit hout en leder en is volledig in Duitsland gemaakt. Het ontwerp is hierbij voor ons de kers op de taart. Het ontwerp symboliseert namelijk een open doos sigaren. Zie jij wel iets in luxueuze bijkomavonden in de fauteuil? Dan kun je via de website meer informatie over de prachtige stoel, zoals de prijs en leverdatum, inwinnen!

Reageer op artikel:
De ultieme fauteuil om in alle rust van je whisky en rookwaren te genieten
Sluiten