Daniel Koster
Daniel Koster Cars 18 sep 2015

De ultieme mancave: rijke man bouwt Batman’s Batcave na en het resultaat is awesome

We kennen ‘m allemaal wel, de Batcave van Bruce Wayne uit de Dark Knight-films. In deze films is Bruce Wayne, Batman himself, in bezit van een ondergrondse ruimte. In deze ruimte staat bijvoorbeeld zijn welbekende Batmobiel opgeslagen. De Batcave viel ook een rijke man (waarvan we de naam niet kennen) op. Hij benaderde daarom een architect met een ietwat aparte opdracht. Hij wilde namelijk ook zo’n Batcave en dan wel onder zijn huis.

De ultieme mancave

Velen kunnen er slechts van dromen, dus wij begrijpen wel waarom deze rijke man met dit wat flamboyante idee op de proppen kwam. Als je het geld toch hebt, waarom niet. Iconisch aan de grot van Batman is toch wel de belichting. Het gehele plafond bestaat namelijk uit vierkante lampen die de grot van licht voorzien. Waar de versie van de rijke man helaas geen Batmobiel kent, kent-ie genoeg andere gave wagens. En wat nog wel het tofste aan het hele ontwerp is, is de manier waarop je je auto in de garage rijdt. Een deel van het tennisveld functioneert namelijk als geheim luik die geopend kan worden en vervolgens als entree tot de ondergrondse ruimte dient. Wij durven te wedden dat je je elke keer weer een superheld (of schurk) voelt als je op deze manier je auto ondergronds in parkeert. Awesome! Hieronder vind je het entree en het huis van de rijke man.

Slimme investering?

Of het nou een slimme investering was die de waarde van het huis goed doet, dat is maar de vraag. Een vraag die ons en de eigenaar van deze ultieme mancave waarschijnlijk niet lang bezig houdt. Want het resultaat is te tof voor woorden. Wij kunnen enkel met een jaloerse blik naar deze foto’s kijken!

Nog zoiets tofs zien?

Check dan deze futuristische inbouwlift!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De ultieme mancave: rijke man bouwt Batman’s Batcave na en het resultaat is awesome
Sluiten