Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 5 jul 2017

De ultieme Nintendo Switch voor de Zelda-liefhebber is nu te koop

Als jij een liefhebber bent van The Legend of Zelda-reeks, dan is dit waarschijnlijk de ultieme Nintendo Switch. De creatieve mensen van Makomod hebben namelijk een nieuwe parel gemaakt.

De Nintendo Switch voor de Zelda-liefhebber

De guys van Makomod noemen hem zelf de Sheikah Switch Mod en is volledig gebaseerd op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Het is een unieke mod die volledig met de hand is gemaakt en waarvan er dus maar eentje in de wereld van bestaat. Daarbij is er onder andere gebruik gemaakt van echt hout en leer. Je kunt er gewoon mee gamen, maar de makers raden het aan om de console lekker in een vitrine neer te zetten. Zie het dus als een collectors item.

De Sheikah Switch Mod wordt via eBay aangeboden. Op het moment van schrijven hebben de makers een bod van 610 euro ontvangen, maar met nog zes dagen te gaan en het feit dat er op het moment van schrijven al 41 keer op is geboden, geeft ons het idee dat het betaalde bedrag straks veel hoger eindigt.

Dat is een flinke prijs voor een console. Maar gezien de Nintendo Switch momenteel nog nauwelijks op voorraad is, kun je momenteel alleen de Splatoon 2-bundel scoren, is dit misschien wel de kans om twee vliegen in één klap te slaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De ultieme Nintendo Switch voor de Zelda-liefhebber is nu te koop
Sluiten