Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 17 apr 2018

UPstage 360: knal 360-graden muziek je huiskamer in

Een muziekliefhebber heeft het vandaag de dag maar zwaar. Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om te genieten van je favoriete band. Zo kun je speakers aan elkaar koppelen en in elke ruimte van je huis dezelfde muziek op hebben staan of je kiest er voor om in je woonkamer gewoon een uitstekende audioset te halen en daar van te genieten. Daarbij komt de muziek vaak wel van één richting en zijn er bepaalde plekken waar je de muziek het beste hoort. De UPstage 360 wil daar verandering in brengen. Het is een 360-graden muziekervaring, waarbij het dus niet echt uitmaakt waar je precies zit. De UPstage 360 heeft nu een Kickstarter-campagne lopen en heeft een aantal zeer interessante punten.

De UPstage 360 is van alle markten thuis

Ten eerste is de UPstage 360 dus een 360 graden speaker. Als je hem in het midden van je huiskamer zet, dan komt het geluid overal even goed aan. Mocht je dus even naar de keuken moeten lopen, dan hoor je de muziek als het goed is nog altijd op dezelfde manier, omdat je je binnen de bereikafstand bent en de muziek alle kanten op gaat. Het is daarmee volgens de makers een rijkere ervaring. Helemaal wanneer je je in gezelschap van vrienden bevindt, moet de kamer gevuld worden met muziek.

Daarnaast is de UPstage 360 ook een smart speaker. Je kunt hem makkelijk connecten met je telefoon via Bluetooth of via een 3.5 mm jack kabel. Het meest interessante is echter dat er aan de bovenkant een dock zicht waar je een Amazon Echo Dot in kunt plaatsen. Op die manier wordt een speaker die van alle markten thuis is.

UPstage 360

Het enige nadeel van de UPstage 360 is het prijskaartje. Met zijn bijna 280 euro is het geen goedkope gadget. Bovendien moet je nog wachten tot aan september voordat hij daadwerkelijk wordt uitgeleverd. De Apple Homepod komt bijvoorbeeld eerder uit.

Reageer op artikel:
UPstage 360: knal 360-graden muziek je huiskamer in
Sluiten