Jelle van Es
Jelle van Es E-bikes 16 apr 2020

De VanMoof S3 en X3 elektrische fiets wordt op 21 april onthuld

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische fiets die net wat anders oogt en bekend staat om zijn kwaliteit, dan zijn de fietsen van VanMoof een aanrader om in de gaten te houden. En wanneer je dat wilt, dan moet je eigenlijk nog even afwachten. Volgende week worden namelijk de nieuwe modellen gelanceerd.

Dat heeft het bedrijf laten weten via een persbericht. De VanMoof S3 en X3 elektrische fiets wordt op 21 onthuld via een livestream. Daarmee is dit bericht wel een beetje een aankondiging van een aankondiging, maar wel eentje die interessant is wanneer je op zoek bent naar een nieuw model.

De onthulling van de VanMoof S3 en X3 elektrische fiets

Met het persbericht werd duidelijk dat de VanMoof S3 en X3 elektrische fiets dus op 21 april wordt onthuld via de speciale website van het bedrijf. De livestream begint op 14 uur Nederlandse tijd. Oprichters Taco en Ties Carlier laten alle features en details zien en delen het volledige verhaal achter deze fietsen. Wat we nu wel weten, is de prijs van het nieuwe model. Hij gaat 1998 euro kosten. Dat lijkt echter wel het instapmodel te zijn. Wellicht dat je dat kunt uitbreiden en stijgt ook de prijs. Toch is dit een flinke daling ten op zichte van het huidige model. De S2 en X2 is vanaf 3.398 euro te koop. Overigens had deze een tijd geleden wel een tijdelijke prijsdaling. Maar toch, het verschil is best wel groot.

VanMoof S2 en X2 elektrische fiets
De VanMoof S2 en X2 elektrische fiets (Afbeelding: VanMoof)

Na de livestream is de VanMoof S3 en X3 elektrische fiets gelijk ook te bestellen voor wie hem gelijk in huis wilt hebben. Wanneer de fiets vervolgens uitkomt, dat is nog niet bekend. De kans is echter groot dat het redelijk snel na de onthulling gaat zijn, gezien de geschiedenis van het bedrijf. Wil je meer lezen over een elektrische fiets? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De VanMoof S3 en X3 elektrische fiets wordt op 21 april onthuld
Sluiten