De vernieuwde SEAT Leon haalt zijn voorganger moeiteloos in

Het gaat verdomd goed met SEAT. De nieuwe Ateca verkoopt als een trein en het automerk investeert vol in ontwikkeling. En dat werpt z’n vruchten af. Ook de vernieuwde SEAT Leon is namelijk ook weer een paradepaardje om in te rijden.

Daniel en ik fixten als één van de eersten een exemplaar. Wij laten, zoals jullie van ons zijn gewend, zien waarom dit een auto is waar je vrienden jaloers op worden. SEAT staat niet voor niets voor technologie om van te genieten:

Drie woorden spatten er bij de vernieuwde Leon dan ook vanaf: technologie, design en functionaliteit. SEAT heeft hard gewerkt om de auto op deze punten te verbeteren. En met succes.

Genieten van de vernieuwde SEAT Leon en al zijn innovatieve snufjes.

De vernieuwde SEAT Leon is lang niet gek

Een reden waarom SEAT zo goed gaat is doordat de standaard uitvoering van de nieuwe Leon al een model is om van te genieten. De nieuwe Full LED-lampen zien er super nice uit, het design is mooi gestroomlijnd, onder de motorkap zit het snor en je hebt de beste innovaties tot je beschikking.

seat leon

Het sleuttelloze systeem, een gebruiksvriendelijk mediasysteem, de handrem wordt automatisch ingeschakeld, een rijstrook- en file-assistent en de auto stopt automatisch als een voetganger plots oversteekt. Want eerlijk is eerlijk: veiligheid boven alles.

Vroommm…

Wij hebben genoten van de vernieuwde Leon en al zijn innovatieve snufjes. Ben jij ready to go? De vernieuwde SEAT Leon is in de uitvoeringen Reference, Style, Xcellence en FR verkrijgbaar. Of kun je wachten tot februari 2017? Dan komt de CUPRA 300-uitvoering uit, een SEAT Leon met 300pk onder de motorkap. Plan hier je proefrit en enjoy driving!

In samenwerking met SEAT

Reageer op artikel:
De vernieuwde SEAT Leon haalt zijn voorganger moeiteloos in
Sluiten