De vijf beste apps voor koffiedrinkers

We hebben een passie voor koffie en je ziet een koffie-gerelateerd artikel dan ook regelmatig op Want voorbij komen. Wij hebben de beste apps voor je geselecteerd die bij de echte koffiedrinkers echt niet kunnen missen. Ze zullen je helpen dichtbijzijnde koffie-spots te vinden, instrueren om de perfecte espresso te maken en zelfs om te tracken hoe erg je koffieverslaving nu echt is (hopelijk valt het mee).

Spro

Breng de koffie-nerd in je naar boven. Een handige app waarmee ze precies uitleggen hoe je alle verschillende koffie-varianten kan maken, van cappuccino tot latte macchiato.
Hier verkrijgbaar voor €1,79 alleen voor iOS.

Beanhunter

De naam zegt het al een beetje: deze app zoekt alle spots om je verse bakkie koffie te scoren. Beanhunter spot ook in Nederland de nodige locaties dus is het een super app die we zeker aanraden!
Gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

HasBean

Deze Britse app heeft een hoop handige features zoals tutorial-video’s, inspirerende koffie-afbeeldingen en je kunt zelfs koffiebonen met je telefoon bestellen.
Gratis verkrijgbaar voor zowel iOS en Android.

Coffee Addict

Heb je wel heel erg veel behoefte aan je dagelijkse caffeïne en ben je wel benieuwd hoeveel koffie je nou elke dag drinkt? De app voor jou is dan Coffee Addict: trackt precies je koffieverslaving en heeft zelfs de mogelijkheid om een mooi dagboekje van je verslaving te maken in grafiekvorm.
Gratis verkrijgbaar voor iOS.

Starbucks

Deze koffiegigant kan eigenlijk niet in het rijtje ontbreken, maar op het moment is de enige echte Starbucks-app te gebruiken in de meeste landen. Nederland hoort daar helaas nog niet bij, dus wij vragen ons af wanneer deze in Nederland ook in werking komt! Maar toch willen we de toffe features met jullie delen: puntensysteem waarmee je voor een gratis drankje kan sparen, betalen via je telefoon en natuurlijk een store-locater. Fingers crossed dat-ie snel bij ons komt, maar je kunt ‘m natuurlijk al gebruiken wanneer je in het buitenland bent.
Gratis verkrijgbaar (helaas niet in Nederland dus) voor zowel iOS als Android.

Reageer op artikel:
De vijf beste apps voor koffiedrinkers
Sluiten