Jelle van Es
Jelle van Es Tech 7 mei 2019

De vijf beste (bluetooth) koptelefoons van AliExpress

Genieten van je favoriete muziek is belangrijk. Daarvoor is het handig om een goede koptelefoon in huis te hebben. Vaak zijn die behoorlijk prijzig. Gelukkig heb je bij AliExpress de mogelijkheid om redelijk goedkoop een headset of koptelefoon op de kopt te tikken. Wij zetten de vijf beste (bluetooth) koptelefoons op een rij.

De vijf beste (bluetooth) koptelefoons van AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

De Xiaomi Mi Headphone Comfort

We beginnen dit lijstje met een headset van Xiaomi, een partij die we onder andere kennen van zijn smartphones. Maar het bedrijf is van meerdere partijen thuis. Deze koptelefoon werkt zowel met bluetooth als met een 3.5 mm jack, kan gebruikt worden om telefoon gesprekken mee te voeren, is in verschillende kleuren te halen en maakt gebruik van actieve geluidsonderdrukking, waardoor je minder last hebt van de omgeving. Hij is te scoren voor 28,81 euro bij AliExpress.

Xiaomi Mi Headphone Comfort

De Catassu koptelefoon

De tweede headset is er één van het merk Catassu. Het is er één die we eigenlijk niet kennen, maar op de plaatjes lijkt het een premium headset te zijn, waardoor je buitenstaanders het gevoel geeft dat je er veel voor hebt neergelegd. Naast bluetooth kent hij ook een 3,5 mm jack. Via een USB-kabel kun je de koptelefoon opladen en dan er zo’n acht uur van genieten. Naast de mogelijkheid om er muziek naar te luisteren, kun je er ook gesprekken mee voeren. Hij is te koop vanaf 8,27 euro bij AliExpress.

Aliexpress bluetooth koptelefoon

De Ausdom M09 koptelefoon

De derde koptelefoon in dit rijtje komt van Ausdom. Het betreft een over-ear koptelefoon die gebruik maakt van bluetooth 4.2 om een verbinding te maken. Het geluid dat geproduceerd wordt is in stereo. Wanneer de oplaadbare batterij op is, dan kun je nog gebruik maken van de 3.5 mm kabel waarmee hij ook werkt. De koptelefoon komt uit 2018 en is zodoende een redelijk nieuw model. Ook kun je er via je smartphone gesprekken mee voeren. Hij is nu voor 13,60 euro te koop bij AliExpress.

bluetooth aliexpress

De OneOdio Professionele Studio Hoofdtelefoon DJ Stereo

Dan komen we nu aan bij de eerste koptelefoon die niet gebruik maakt van bluetooth. Maar deze OneOdio Professionele Studio Hoofdtelefoon DJ Stereo heeft andere kwaliteiten. Hij beschikt over de mogelijkheid om zowel gebruik te maken van een 3.5 mm als een 6.3 mm ingang. Die laatste wordt voornamelijk gebruikt bij DJ-apparatuur. Verder moet hij zeer comfortabel zijn en is het de bedoeling dat hij heel erg lang meegaat, zodat je hem vaak kunt dragen. Voor 17,30 euro je hem bij AliExpress.

Aliexpress koptelefoon

Lauzudan koptelefoon

Tot slot hebben we nog een relatief simpelen koptelefoon van Lauzudan. Het is er eentje die in verschillende kleuren leverbaar is, makkelijk is op te vouwen wanneer je hem in je tas wilt meenemen. Hij wordt geleverd met een handige opbergtasje, zodat je hem ook netjes kunt verpakken. Kortom, gewoon een hele degelijke headset voor een zacht prijsje. Je kunt hem voor 7,64 euro scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De vijf beste (bluetooth) koptelefoons van AliExpress
Sluiten