Kiara Angelino
Kiara Angelino 22 mrt 2017

WANT to Have: de vijf beste draadloze oordopjes onder de 200 euro

Je kunt pas écht van muziek genieten als je over goede oordopjes beschikt. Duh! Maar hoe kies je het juiste exemplaar in de gigantische database aan keuze? Draadloze oordopjes zijn hot dus bieden wij de vijf beste voor onder de tweehonderd euro.

Allereerst is het goed om te weten dat er twee verschillende soorten draadloze oordopjes zijn. Deze twee type oordopjes verbind je allebei op dezelfde manier met je smartphone, namelijk via Bluetooth. De verschillen: bij het ene type zitten de oordopjes niet aan elkaar vast, bij het andere type wel. Weer wat geleerd.

Deze ‘draadloze’ oordopjes werken dus via Bluetooth, maar zijn wél met een kabel aan elkaar verbonden. Het hangt allemaal van jouw voorkeur af welk type bij jou past! Check dit lijstje en wie weet vind je er wel wat leuks tussen.

Bose SoundSport: stevig en comfortabel

Luister jij graag naar muziek tijdens het sporten? Dan zijn de Bose SoundSport-oordopjes een aanrader. De headphone blijft tijdens het sporten stevig zitten. Van loshangende oortjes zul je dus geen last hebben. De Bose SoundSport zit niet alleen stevig, maar ook nog eens comfortabel.

Bose SoundSport

Zweet jij veel tijdens het sporten of sport je graag in de regen? Dat laatste is waarschijnlijk een beetje voorbarig, maar deze oortjes zijn waterbestendig. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken. De SoundSport-oordopjes zijn hier voor 179,95 euro te koop.

Motorola VerveOnes+: compleet draadloos

De Motorola VerveOnes+ zijn volledig draadloos. De oordopjes kunnen tot een afstand van tien meter (Bluetooth) draadloos verbinding maken met je smartphone. De batterijduur van de Motorola VerveOnes+-oordopjes zijn twaalf uur. De oortjes zijn ook waterbestendig.

Wil je Siri of Google Assistant de oortjes laten bedienen? Dat kan! Beide oortjes beschikken namelijk over een microfoon. Je kunt de draadloze headphone hier voor 199 euro kopen.

draadloze oordopjes

Audio-Technica ATH-ANC40BT: dempt achtergrondgeluid

Reis jij vaak? Of heb je een hekel aan achtergrondgeluid tijdens het beluisteren van muziek? Dan zijn deze oortjes misschien wel wat voor jou. De oordopjes onderdrukken achtergrondgeluid. Je zal met deze oortjes dus geen last van ruis hebben. De oortjes zijn in vier maten verkrijgbaar. Er zit ook een draad bij voor als de batterijen leeg zijn. Je kan ‘m hier voor 178 euro kopen. Wil je de draad erbij? Dan kosten deze draadloze oordopjes 195,99 euro.

Audio Technica ATH-ANC40BT

Apple AirPods: modern en slim

De Apple AirPods, de draadloze oordopjes van Apple. Ook de AirPods beschikken over een ingebouwde microfoon en diverse sensoren. Als je de oordopjes indoet gaat de muziek bijvoorbeeld automatisch aan. Doe je ze weer uit, dan wordt het muziek gepauzeerd. Daarnaast heeft Apple ervoor gezorgd dat achtergrondgeluid wordt gefilterd. Tijdens het bellen ben je dus goed te verstaan. De oordopjes kunnen hier voor 179 euro gekocht worden.

VASA BLÅ: elegant ontwerp in verschillende kleuren

Wil jij minimaal acht uur lang van muziek genieten? Bekijk dan deze VASA BLÅ-oortjes. Deze ‘øørtjes’ ( ;) ) hebben een elegant uiterlijk en zijn in vier kleuren verkrijgbaar. Bij de oortjes krijg je niet alleen extra oordopjes, maar ook een leren draagtasje, metalen clip, oplaadkabel en batterij. Een mooi totaalpakketje, dus. De draadloze headphone kan hier voor 90 euro worden gekocht.

Vasa Bla

Genoeg keuze dus. Zit er toch niets tussen? Check dan deze Revols-oordopjes voor een betaalbare prijs. Wellicht haal je daar meer muzikaal plezier uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste draadloze oordopjes onder de 200 euro
Sluiten