Kiara Angelino
Kiara Angelino 26 mrt 2017

WANT to Have: de beste gear om de lente fris te starten

De lente is aangebroken! Het is de hoogste tijd om afscheid van je wintergear te nemen en plaats te maken voor wat zon. Maar wat? Wij zochten de beste gear voor je uit waarmee je de lente perfect begint.

Adidas Ultra Boost: hardlopen met stijl

Terwijl mensen de hardloopschoenen in de winter in de kast laten, worden ze op de eerste lentedag weer massaal uit de kast gehaald. De zomer komt eraan dus een fit lichaam is prioriteit nummer één. Mocht je toe zijn aan een nieuw paar hardloopschoenen, dan moet je de comfortabele Adidas Ultra Boost checken.

Adidas Ultra Boost

Alleen het uiterlijk maken de schoenen al een WANT to Have. Daarnaast geven ze je een extra boost, waardoor je vol energie kan hardlopen. De zool creëert namelijk een stabiele houding en vormt naar de voet. Je kunt de Adidas Ultra Boost hier voor 179,95 euro kopen.

Adidas werkt sowieso hard aan haar innovatieve imago. Neem de Adidas Parley, een sneaker van plastic uit de zee. Door deze kleding te kopen, help jij dus ook mee aan een schonere wereld.

Snapchat Spectacles: gemakkelijk je favoriete momenten delen

Kun jij nog een dag zonder Snapchat? Wij niet. Daarom zijn wij ook blij met de Snapchat Spectacles waarmee je ieder moment van de dag kunt delen. Dat de zonnebril er anders dan de gemiddelde zonnebril uit ziet is wel duidelijk, de Spectacles beschikt immers over een camera. De bril maakt draadloos verbinding met je smartphone, dus je snapstory is altijd up-to-date! De Spectacles zijn hier voor 129,99 dollar verkrijgbaar.

MR Marvis: past bij elke look

Vind je ook dat je niet met een korte broek naar het werk mag? Forget it! Ook met een korte broek zie je er casual uit. Je moet alleen over het juiste exemplaar beschikken. Zoals de korte broeken van het Amsterdamse MR Marvis.

MrR Marvis short

Dit merk maakt alleen korte broeken voor mannen en passen wat ons betreft bij elk kledingstuk. Er is één model in verschillende kleuren verkrijgbaar. Fan? De broeken kunnen hier voor 79 euro worden gekocht.

Apple Watch Nike+: je ideale sportmaat

Heb jij de komende tijd een sportmaatje nodig om je klaar voor de zomer te maken? Dan komt dit slimme horloge je goed van pas. Apple Watch Nike+ is misschien wel het meest handige horloge voor sporters. Dit horloge is namelijk zó licht dat je ‘m nooit voelt.

Apple Watch Nike+

De Apple Watch Nike+ houdt alles voor je bij, of het nou je hartslag, snelheid of afgelegde afstand is. Daarnaast heb je ook de gewaarde Nike-app tot je beschikking. Het horloge kun je hier voor 439 euro kopen.

The Beach Jacket: voor de regenachtige lentedagen

Helaas schijnt in de lente niet altijd de zon. Zeker niet in Nederland. Daarom is het goed om óók voorbereid te zijn voor de regenachtige lentedagen. The Beach Jacket is waterdicht en gemaakt van duurzaam en stevig materiaal. Zelfs als het warmer wordt kun je ‘m goed dragen. De jas is daar namelijk dun genoeg voor. Gelukkig maar. De jas is verkrijgbaar in de kleuren navy en olive. The Beach Jacket kan hier voor 138 dollar worden gekocht.

The Beach Jacket

Zat er niets voor je tussen? Dan hebben we uiteraard nog iets anders voor je in petto. Met deze coole fietsaccessoires word je nog meer in de lente-stemming gebracht.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de beste gear om de lente fris te starten
Sluiten