Kiara Angelino
Kiara Angelino Gadgets 9 mei 2017

WANT to Have: de vijf beste waterdichte speakers

Kan jij geen dag zonder muziek, maar beschik je niet over een waterdichte speaker? Dat kan echt niet! In deze WANT to Have vind je de vijf beste waterdichte speakers voor als je in de badkamer of op het strand bent.

Waterdichte speakers zijn redders in nood

Het is natuurlijk niet chill als je geen muziek kunt luisteren, omdat je speaker niet waterdicht is. Waterdichte speakers zijn daarom onze redder in nood. Wil je onder de douche naar muziek luisteren? Of op het strand met je speaker liggen? Met deze vijf waterproof speakers weet je zeker dat je een goede in ‘huis’ haalt.

JBL Flip 4: koppel 1000 speakers met elkaar

JBL Flip 4 is een draagbare Bluetooth speaker die krachtig geluid produceert. De speaker is waterproof en kan een half uur onder water blijven. Met deze speaker geniet je twaalf uur lang van muziek. Heb jij ook vrienden die de JBL Connect+ feature hebben? Dat komt goed uit, want je kan Flip 4 met maximaal duizend andere speakers koppelen die de JBL Connect+ feature hebben. Ook heeft de speaker een ingebouwde microfoon. Een telefoontje plegen is dus geen probleem. Hier is ‘ie voor 139 euro te koop.

waterproof speakers

UE Roll 2: compacte speaker die je aan je tas of kleding vastmaakt

Zoek je een compacte speaker met goede geluidskwaliteit? De UE Roll 2 is de geschikte speaker. Deze speaker verdeelt het geluid over 360 graden, daarnaast heeft hij een krachtige bas. De UE Roll 2 gaat negen uur op een volle lading mee en je kunt ‘m een half uur tot een meter onder water houden. Via Bluetooth heeft de speaker een bereik van 30 meter. Ook via Bluetooth kun je acht smartphones tegelijk koppelen. Twee toestellen kunnen ‘m tegelijkertijd besturen. Bekijk ‘m hier voor 99,99 euro.

Philips BT6000: krachtig geluid hoe je ‘m ook neerzet

Deze speaker geeft zowel geluid aan de voor- als achterzijde af. Hierdoor ontstaat er een 360 graden-geluid dat gelijkmatig loopt. Met de Philips BT6000 klinkt al het geluid helder. Je hebt dus geen last van vervormd geluid. Met één tik op de knop kun je muziek via Bluetooth streamen. Het apparaat kan acht uur lang muziek afspelen. Check ‘m hier voor 99,99 euro.

Bose SoundLink Revolve: de hele dag muziek met hoge volume

De Bose SoundLink Revolve is een speaker die altijd goed geluid levert. Deze speaker zorgt ervoor dat trillingen niet te horen zijn. Met deze speaker heb je ook geen last van ruis. De Bose SoundLink Revolve heeft bumpers voor het geval je ‘m laat vallen. Je kunt ‘m makkelijk vastpakken en de knoppen zijn eenvoudig bedienbaar. Via de Bose Connect-app kan de speaker verbinding maken. Deze speaker speelt twaalf uur lang muziek af op een hoog volume. Klinkt goed hé? Koop ‘m hier voor 229 euro.

waterproof speakers

Denon Envy Mini: klein en solide design

Deze speaker is draagbaar en heeft een slank design. Dit is dus een perfecte speaker voor als je op reis gaat. De Denon Envy Mini heeft een hoge geluidskwaliteit voor een kleine speaker. Hij kan tot tien uur muziek afspelen en laadt in 2,5 uur volledig op. Het apparaat is waterbestendig en wordt met een draagtasje geleverd. De Envaya Mini kan gemakkelijk via NFC aan je telefoon worden gekoppeld. Koop hier de Denon Envy Mini voor 98 euro.

waterproof speakers

Heb je een toffe speaker ertussen gevonden? Top! Zo’n waterdichte speaker is natuurlijk leuk, maar wat vind je van het idee om een telefoonhoesje als speaker te hebben? Check hier dit modulaire hoesje.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste waterdichte speakers
Sluiten