Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 26 jun 2014

De vijf beste WK 2014-memes tot nu toe

Het Wereldkampioenschap 2014 is in volle gang, de poulefase is bijna afgelopen en Oranje is hard op weg om voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen te worden. En ja, we worden écht wereldkampioen. Tenminste, als we deze zeven redenen moeten geloven. Natuurlijk geloven we die! Maar goed, we kunnen de spelers van Oranje pas op 13 juli bedanken als ze dat gouden standbeeld boven hun hoofd houden. Daarom bedanken we vandaag iemand anders. We bedanken Internet! Internet maakt ons tijdens het wk elke dag aan het lachen, omdat er een verzameling enthousiastelingen op de voetbalvelden rondlopen die met hun laptop in de hand de meest briljante wk memes maken. Met alleen de memes die ontstonden door de overwinning van Nederland op Spanje kunnen we al een boek dikker dan de Lord of the Rings-trilogie vullen. Nu zijn dat er wel erg veel dus houden wij het iets bescheidener. Dit zijn de vijf beste WK 2014-memes tot nu toe.

Robin van Persie’s kopbal

Robin gaat sowieso naar huis met de mooiste goal van het wk.

 

Adios España

Wie had er verwacht dat Spanje al na twee wedstrijden naar huis kon? Adios España.

 

De beet van Luis Suárez

In Uruguay denken ze dat de beet van Suárez is gephotoshopt. Yeah right!

 

Bruno Martins Indi

Wij hopen van harte dat Bruno Martins Indi er tegen Mexico gewoon weer bij is. Alleen al om zijn hilarische gezichtsuitdrukking.

 

Miguel Herrera’s reactie op een doelpunt

Miquel Herrera, de coach van Mexico gaat helemaal los als Mexico tegen Kroatië scoort. En dat leverde uiteraard briljante beelden op. Als het tegen Nederland maar niet zover komt.

Bonus: Ron Beton

We weten het, er zijn de afgelopen weken nog veel meer briljante meme’s op Internet verschenen. Om het overzichtelijk te maken hebben we het bij vijf onderwerpen gehouden. Toch hebben we nog een bonus voor jullie in petto. Ron Vlaar is namelijk één van de smaakmakers van Oranje. Hij is de betonnen muur in de verdediging en heeft niet voor niets de bijnaam Ron Beton gekregen. De meest briljante meme’s komen op de Facebookpagina Ron Beton. Check it out en support Ron Beton!

Reageer op artikel:
De vijf beste WK 2014-memes tot nu toe
Sluiten