Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 27 nov 2018

OnePlus 6T: volgende OnePlus wordt een McLaren editie

Automerken en smartphones zijn blijkbaar een goede combinatie. We hebben de afgelopen jaren al Ferrari, Lamborghini en Porsche Design smartphones voorbij zien komen. Het zoveelste merk in dat rijtje is binnenkort OnePlus, zo maakte de fabrikant vandaag bekend. De OnePlus 6T McLaren Edition?

OnePlus 6T McLaren

OnePlus gaat samenwerken met het Britse McLaren. Het bekende automerk (en Formule 1-koning) en OnePlus kondigen hun samenwerking op 11 december officieel aan. De teaser-pagina laat mede dankzij de URL weinig aan de verbeelding over.

Dan gaat namelijk de McLaren editie van de OnePlus 6T onthuld worden. Vorig jaar maakte al een Star Wars OnePlus zijn debuut, en ook een Avengers-variant was kort verkrijgbaar. De tagline die OnePlus dit jaar voert wordt voor de samenwerking toepasselijk aangepast: “Salute to speed.”

De OnePlus 6T is in onze ervaring de snelste smartphone van dit moment. Niet alleen vanwege de capabele chip en het werkgeheugen, maar vooral door de schone en simpele software. Sterker nog, Amerikaanse reviewers wijzen er zelfs op dat Google’s eigen Pixel toestellen trager zijn.

Met die focus op snelheid is de samenwerking met een merk als McLaren dan ook een no-brainer. Anno 2018 moet je je in de praktijk echter wel af gaan vragen wat voor verschil die snelheid voor jou als gebruiker maakt. Iedere smartphone is snel.

Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Hopelijk heeft de nieuwe OnePlus niet alleen een nieuw design, maar kunnen we ook op meer werkgeheugen rekenen. Qua buitenkant kun je waarschijnlijk op een nadrukkelijk oranje design rekenen, want dat is de kenmerkende kleur van het Britse merk. Op naar 11 december!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OnePlus 6T: volgende OnePlus wordt een McLaren editie
Sluiten