De waterdichte Galaxy S4 Active en de HTC One Mini

Er is vandaag weer van alles gebeurd in de wereld van de smartphones. Zo heeft Samsung na de ‘normale’ Galaxy S4 en de Galaxy S4 Mini de Galaxy S4 Active gepresenteerd en lijkt HTC een kleinere versie van de HTC One uit te brengen als we de uitgelekte foto’s mogen geloven. We vertellen je er daarom graag meer over.

Samsung Galaxy S4 Active

Waarom het niet in één keer goed wordt gedaan snappen wij niet helemaal, maar er is weer een nieuwe variant van de S4 gepresenteerd. Het gaat deze keer om een waterdicht toestel, de Galaxy S4 Active. Je kunt het toestel tot één meter diepte voor zo’n dertig minuten gebruiken. Daarna moet-ie uit het water worden gehaald. De S4 Active is dankzij de IP67-certificering ook goed tegen stof beschermd.

Binnenin het toestel zit een 1.9GHz quad-core processor, 2.600mAh batterij en een 8MP-camera. Het toestel heeft een 5.0-inch 1080p LCD-scherm en draait op Android 4.2.2. Voor 649 euro ligt-ie deze zomer in de winkels. Wat denken jullie, is dit een waterdichte concurrent van de Xperia ZR van Sony? Laat het ons hier weten.

HTC One Mini

De HTC One Mini is nog niet officieel aangekondigd, maar de uitgelekte foto’s wijzen erop dat-ie er binnenkort aan gaat komen. Dit toestel lijkt een 4,3-inch scherm (720p) te hebben en wordt er gesuggereerd dat-ie is voorzien van een dual core-processor, 2GB aan intern geheugen, 16GB aan opslagruimte en dezelfde 4-UltraPixel camera als in de HTC One. Het huidige model beschikt over een 4,7-inch scherm. Als de geruchten kloppen ligt-ie eind juni in de winkels.

Reageer op artikel:
De waterdichte Galaxy S4 Active en de HTC One Mini
Sluiten