Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 15/05/2018

Maak je hond helemaal gek met de Wickedbone

Iedereen die een hond heeft, weet dat de trouwe viervoeter behoefte heeft aan beweging. We hebben het echter steeds drukker met werk, waardoor we wellicht minder tijd hebben om lange wandelingen te maken. Als je een hond hebt die het heerlijk vindt om achter een bal aan te rennen, dan heeft jouw hond alsnog mogelijkheden om aan zijn lichaamsbeweging te komen. Heb je een beestje dat iets minder zin heeft om hele stukken te rennen, maar het wel leuk vindt om kleine afstanden af te leggen, dan is de Wickedbone een geinige gadget. Ook zeer geschikt als je hond zich verveelt en bij jou om aandacht zeurt.

De Wickedbone is een robot in de vorm van een bot

De Wickedbone is zoals veel andere geinige dingen een project dat nu op Kickstarter loopt. Daar is al 30.000 euro opgehaald, waarmee het doel van meer dan 6.000 euro al ruim gehaald is. De maker noemt de Wickedbone het eerste interactieve smart speeltje voor de hond.

Het is een soort robotje, die je vanaf je smartphone kunt besturen, maar ook de mogelijkheid hebt om automatisch telkens weg te rijden voor je viervoeter. Op die manier moet je hond continu achter het ding aan lopen om het te pakken, waarna het daarna weer wegrijdt. Ideaal speelgoed dus om je hond volledig gek te maken.

De Wickedbone is volgens de maker makkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken van al het gekwijl van je trouwe viervoeter. Ook belooft men dat de Wickedbone een jaar meegaat. Hij kan zo’n veertig minuten achter elkaar rond rijden en in de interactieve modus gaat hij zo’n vier uur mee. In die modus wisselt het apparaat momenten waarin hij rijdt af met momenten dat hij stil ligt. In een uur kun je hem opladen.

Wickedbone

De Wickedbone kost zo’n 56 euro en moet in juli van dit jaar worden verstuurd. Meer leuke Kickstarter-projecten vind je hier.

Reageer op artikel:
Maak je hond helemaal gek met de Wickedbone
Sluiten