Daniel Koster
Daniel Koster Elektrische auto's 10 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

De Wrangler Nomad heeft naast vermogen ook nog de looks

Amerikanen kunnen het vaak ver schoppen als ze het dicht bij zichzelf houden. De Wrangler Nomad jeep van Starwood Motors is hier een exemplarisch voorbeeld van. Het bedrijf, dat gevestigd is in Texas, staat bekend om het customizen van onder andere jeeps. En dit is wel echt een nice examplaar!

De Wrangler Nomad

Performance is natuurlijk van essentieel belang als het om een jeep gaat. Dit komt bij de Nomad helemaal goed, aangezien er onder al die stangen en bouten een Rubicon Unlimited verscholen zit. Deze is uitgerust met de beste materialen en systemen om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk de meest barre wegen kunt trotseren. Zo bevat de jeep een Teraflex suspensie systeem, RCV-spillen, FOX schokdempers en een stuur stabilisator. Het oog wil natuurlijk ook wat en dat hebben ze bij Starwood voor elkaar gekregen. Door de strakke kleurencombinatie van zwart en bruin oogt de jeep simplistisch doch stijlvol. Er zit een stelling van Smittybilt Overland om de Nomad heen met een tent op het dak, LED-verlichting voor en achter, aangepaste opslagcompartimenten, een generator en een draagbare koelkast. Nu weet je waarom de jeep de ‘Nomad’ is genoemd!

Meer weten?

Zoals eerder gezegd is de jeep door een bedrijf uit Texas gemaakt. Zij verkopen de Nomad uiteraard ook. Hiervoor moet je dan wel iets meer dan een ton neerleggen. Check de site voor meer informatie over de Wrangler Nomad. Mocht je niet het geld hebben om er zelf eentje aan te schaffen, dan kun je wel blijven dromen. Dat kan soms genoeg zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Wrangler Nomad heeft naast vermogen ook nog de looks
Sluiten