Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 jul 2018

De WWE 2K19 Collector’s Edition draait om Ric Flair

Wanneer WWE 2K19 straks uitkomt, dan kun je kiezen voor de ‘gewone’ versie van de game. Dan heb je AJ Styles op de cover staan en dat is natuurlijk al tof. En je kunt dan natuurlijk mee doen met een speciale challenge waarbij je een miljoen dollar kunt winnen. Maar je kunt natuurlijk ook voor een versie gaan die iets specialer is, zoals de WWE 2K19 Collector’s Edition. Deze is vandaag door 2K Games onthuld.

WWE 2K19 Collector’s Edition met Ric Flair

Voor wie het niet weet: Ric Flair is een absolute held in de wereld van de WWE, die in de jaren tachtig en negentig zijn hoogtijdagen kende. Vandaag de dag wordt hij nog steeds door fans op handen gedragen en wanneer hij tijdens grote events zijn gezicht laat zien, dan maakt het hele publiek het welbekende Woooooo-geluid. Als je daar dan tussen zit, dan is dat puur kippenvel.

De Collector’s Edition krijgt een adviesprijs van 139,99 euro en is dus niet goedkoop. Daar krijg je echter wel een hoop toffe dingen voor terug. Ten eerste krijg je de game inclusief de Season Pass. Daar krijg je ook de personages “Rowdy” Roddy Piper, Dusty Rhodes en Ricky “The Dragon” Steamboat om mee te spelen. Ook heb je “Macho Man” Randy Savage (WrestleMania® VIII) en Undertaker (2002) als personages. Je krijgt een speelbare arena in de vorm van Starrcade 1983 en in-game items als Ric Flair (WrestleMania 24 robe) en Charlotte Flair (WrestleMania 32 robe).

WWE 2K19 Collector's Edition

Daarnaast krijgt de Collector’s Edition een speciale verpakking waarbij je een genummerde WWE Hall of Fame replica ring krijgt. Ook zit er een “Nature Boy”-inspired Funko Pop! figurine in en een limited edition commemorative plaque dat afkomstig is van Ric’s iconische roze of paarse mantel.

Met deze Collector’s Edition kun je vanaf 5 oktober met de game aan de slag. De game verschijnt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer op artikel:
De WWE 2K19 Collector’s Edition draait om Ric Flair
Sluiten