Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 mei 2020

De Xbox One X daalt opeens naar 289 euro

De Xbox One X heeft normaal gesproken een adviesprijs van 499 euro. En met Black Friday vorig jaar zagen we hem wel een paar keer zakken naar de 399 of zelfs 329 euro. Maar 289 euro is wel een hele mooie prijs.

Het gaat om een Xbox One X met een Forza-bundel. Deze bestaat uit Forza Horizon 4 en de bijbehorende LEGO Champions-bundel. Op die manier haal je er dus ook gelijk een goede game bij. En dat voor een mooi prijsje.

Xbox One X is een goede deal

Naast de game krijg je een hardeschijf van 1TB, waardoor je heel wat games kunt gaan downloaden. Je hebt ook een maand Xbox Game Pass, dus dan kun je gelijk alle games die daarop staan naar binnenhalen. Red Dead Redemption 2 is daarbij de absolute tip, die er op de deze spelcomputer een stuk beter uit ziet. Ook heb je een maand Xbox Live Gold, zodat je games online kunt spelen. En hij wordt geleverd met een draadloze controller.

Xbox One X bundel
Xbox One X bundel (Afbeelding: Microsoft)

De Xbox One X is op dit moment de krachtigste spelcomputer die er op de markt is. Zeker wanneer je een grote 4K-televisie in huis hebt staan, zul je profiteren van de verbeterde kwaliteit. Games zien er beter uit en hebben vaak een betere framerate. Het enige nadeel van deze deal? Over een paar maanden verschijnt de Xbox Series X. De eerste games die daarop gaan verschijnen, zullen ook nog wel op de Xbox One X te spelen zijn, dus het aankomende jaar zit je er zeker nog goed mee. En laten we eerlijk zijn: als je nieuw bent in de Xbox One-familie, dan zijn er gelijk een berg aan games waarmee je aan de slag kunt gaan.

Wil je weten wat wij van de Xbox One X vinden? Dan hebben we hier de uitgebreide review die we destijds schreven.

Reageer op artikel:
De Xbox One X daalt opeens naar 289 euro
Sluiten