Tech 7 jan 2019 Jelle van Es

De Y-Brush poetst je tanden in tien seconden

Van jongs af aan leer je om je tanden te poetsen. Vandaag de dag is het min of meer standaard dat je daarbij een elektrische tandenborstel gebruikt, omdat die vaak wat effectief is dan wanneer je een gewone tandenborstel pakt. De regel daarbij is dat je het zo’n twee minuten moet doen om je tanden goed schoon te krijgen. Wie daar geen geduld voor heeft, kan straks los met de Y-Brush. De maker er van belooft dat je straks in tien seconden je tanden helemaal schoon hebt.

Je tanden snel schoon met de Y-Brush

De Y-Brush werd al in 2018 getoond. Toen werd er een succesvolle Kickstarter-campagne voor opgezet, waarmee de maker meer dan 160.000 dollar wist op te halen. Maar men wil een groter publiek bereiken met de Y-Brush, waardoor er beslote werd om hem ook op de CES 2019 andermaal te tonen.

De Y-Brush werkt via een soort van gebitje waar je je tanden in plaatst. Voordat je dat doet is het echter handig om aan de binnenkant wat tandpasta te smeren, zodat alles ook schoon wordt. Vervolgens zet je hem aan en gaan de verschillende nylon-haren op en neer en borstelen deze al je tanden tegelijkertijd schoon. Omdat alles tegelijkertijd wordt bewerkt, gaat het geheel een stuk sneller.

Y-Brush

Wanneer je klaar bent met de Y-Brush kun je hem met water makkelijk afspoelen en op de oplader zetten. Als het goed is stoot hij bacteriĆ«n af, waardoor je elke keer een schone ervaring hebt. De Y-Brush moet in april van dit jaar op de markt komen. Hij zal dan zo’n 125 dollar, exclusief verzendkosten, gaan kosten en is op de website van de maker te bestellen.

Y-Brush

Wil je meer lezen over alles wat er zich afspeelt op de CES 2019? Dan hebben we een uitgebreide overzichtspagina, die je via deze link kunt bezoeken.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Y-Brush poetst je tanden in tien seconden
Sluiten