Deadpool-acteur krijgt rol in de Home Alone reboot (en meer)

Gezien tegenwoordig vrijwel iedere klassieker een nieuwe versie krijgt kon ook Home Alone niet achterblijven. Vandaar dat Disney al een tijdje geleden heeft aangegeven dat er een nieuwe film rondom deze iconische kerstkomedie komt.

Er werden ten tijde van de aankondiging nog niet veel details vrijgegeven, maar nu zijn er enkele castleden bekendgemaakt. Het gaat hier om Archie Yates, Rob Delaney en Ellie Kemper.

Drie castleden van Home Alone reboot bekend

Volgens Variety zullen alle drie de eerdergenoemde namen bij de nieuwe Home Alone film betrokken zijn. Ondanks dat je misschien zou verwachten dat Yates degene is die Kevin McCallister gaat spelen zijn er volgens de website bronnen die beweren dat dit niet het geval gaat zijn. In plaats daarvan gaat hij blijkbaar een geheel nieuw personage vertolken. Ook schijnt het dat Delaney en Kemper niet de ouders van Yates zullen vertolken, maar een ander stel.

Archie Yates in Jojo Rabbit
Archie Yates (rechts) in Jojo Rabbit | Afbeelding: Fox Searchlight Pictures

Yates is momenteel te zien in de film Jojo Rabbit, een satirische komedie rondom Adolf Hitler. Daarvoor blijkt de kindacteur nog weinig acteerklussen te hebben gedaan. Ellie Kemper is met name bekend van de sitcom The Office en Rob Delaney had een kleine rol in Deadpool 2.

De originele Home Alone film was een grote hit en bracht wereldwijd 476,7 miljoen dollar op. Ook het vervolg was een succes. Vervolgens verschenen er nog drie films, maar dit keer met andere acteurs.

Disney+

Het nieuwe Home Alone project zal gemaakt worden voor Disney+, waar de film waarschijnlijk ook exclusief op te zien zal zijn. Al zou het ons niks verbazen als deze ook in de bioscoop vertoont gaat worden.

Naast Home Alone staan er nog enkele reboot projecten gepland, waaronder een live-action versie van de klassieke Disney animatiefilm Mulan. Deze zal volgend jaar op 26 maart in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Reageer op artikel:
Deadpool-acteur krijgt rol in de Home Alone reboot (en meer)
Sluiten