Mark Hofman
Mark Hofman Tech 3 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Mogelijk toch groen licht voor Deadpool serie ondanks Marvel annulering

Toen Donald en Stephen Glover werden ingehuurd voor een Deadpool animatieserie, was de hype gigantisch. Samen moesten ze ervoor zorgen dat de hilarische held een eigen tiendelige serie zou krijgen. Echter stond Marvel minder hard te springen om de ideeën van de twee en trok de producent de stekker eruit. Maar nu een interview met Deadpool bedenker Rob Liefeld opduikt, begint de hoop toch stiekem weer terug te keren. 

Toch een animatieserie voor Deadpool?

Zoals vele van jullie wel weten (want wie is er niet gek van Deadpool) huurde FX een tijd terug Donald en Stephen Glover in. De twee moesten een tiendelige animatie serie bouwen over Deadpool. Veel fans kijken met smart uit naar wat de serie zou brengen, maar werden al snel teleurgesteld. De gebroeders Glover botste op creatief gebied met Marvel en de producent besloot de stekker uit het project te trekken. Het feest ging niet door, maar nieuwe hoop lijkt onze harten te vullen.

In een interview met Nerdist laat Deadpool bedenker Rob Liefeld weten dat de serie er mogelijk alsnog komt. Het waren overduidelijk niet alleen de fans die moeite hadden met de annulering, aangezien een producent van Marvel geruststellende worden sprak tegenover de bedenker. In het interview vertelt Liefield niet welke producent het is geweest, maar deelt wel de exacte woorden die hij sprak.

Volgens Rob moeten we blijven onthouden dat hij geen informatie van binnenuit heeft, maar dat hij er zeker vertrouwen in heeft dat de serie er komt.

Deadpool animatie serie FX

Goed team nodig

Eerlijk is eerlijk: het is fijn om te horen dat Marvel nog steeds interesse heeft in het project. Al moeten we wel toegeven dat het vertrek van de Glover broers enige teleurstelling oproept. De stijl van de twee had de Deadpool serie perfect gemaakt en het is zonde dat hier niet mee gewerkt wordt. Marvel zal het juiste team moeten vinden om de serie zo goed mogelijk te maken. Onze verwachting was dat Donald en Stephen Glover daar een heel belangrijk element van was. Volgens Marvel voldeden de twee niet aan de verwachting om deze serie goed te maken. Want een cartoon: dat is het minste wat dit personage verdient. Zo vindt ook Liefield zelf:

Wanneer de serie komt en wie hem gaat produceren is op dit moment uiteraard niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Mogelijk toch groen licht voor Deadpool serie ondanks Marvel annulering
Sluiten